- Poruka
- 15.885
Onda imas standard. Nismo zivotinje pa da skace na sve zivo..A ako mi necemo sex s njom jesmo onda gejevi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda imas standard. Nismo zivotinje pa da skace na sve zivo..A ako mi necemo sex s njom jesmo onda gejevi?
Pa dobro..cura očekuje da će upoznati nekog kome nije to samo na pametiA ako mi necemo sex s njom jesmo onda gejevi?
Kaže sjedili kod njeg..pili kafu,on je uvukao u sobu i počeo skidatŠta kaže, jel pokazala ikakav znak da bi do seksa moglo da dodje?
Pošto, kapiraš, mi muškarci volimo seks i žene koje ga podjednako vole. To je prokletstvo.
Pa sta ide kod tog da pije kafu, zna se zasto se dolazi tu...Kaže sjedili kod njeg..pili kafu,on je uvukao u sobu i počeo skidat
Eh, tek tako, niotkuda?Kaže sjedili kod njeg..pili kafu,on je uvukao u sobu i počeo skidat
hahaha.don't take my coconuts
Kaze iz cista miraEh, tek tako, niotkuda?![]()
hahahahaha znate posle koliko bi ja dejtova dala?Posle 55 !Ja bi na prvu,al ne ide. Možda pričekaj 2 - 3 dejta,vidi je li zagrijan,eto da ne pomisli da si laka. Ja da sam žensko,ako je baš zgodan privlačan lik odmah bi mu dao...pa kud puklo da puklo.
Izgleda baš zagoreo čovek.Kaze iz cista mira
hahahahaha,ma kakav plan?Ovo je opet da vidimo sta muškarci kažu.Da se oni pitaju,posle deset minuta bi skocili na devojkuAhahahahaha...
Vidi Mire sto se bacila u planove![]()
Mira ne da da se dirahahahahaha znate posle koliko bi ja dejtova dala?Posle 55 !
A za pravilo od 7 meseci?Nego sta nego treba. Nema se vremena danas za pravilo od mesec dana.
To je ranoooooooooonajmanje tri kruga ako si devojka iz fine kuce![]()
Mozda pogled s prozoraZamišljam scenu kako je grabi za kosu i odvlači u sobu...
---
Ili je poveo da joj pokaže novu zavesu.
Večernji dnevnik verovatno. Posle toga jedno dva sata razgovora o tekućoj političkoj situaciji, pa kući na spavanje. Idealan dejt.Kaze mislila sjedit tv gledat
Jaoj,ti si ljubljenik seksa.Ti ne bi?Hahahahaha!Ti bi,posle 3 minuta razgovora.Ja ne bih ali me spopadnu i moram da im ucinim
Ili crtani filmVečernji dnevnik verovatno. Posle toga jedno dva sata razgovora o tekućoj političkoj situaciji, pa kući na spavanje. Idealan dejt.
Ma, ništa pre braka. A i onda jednom godišnje, ako baš navaljuje.A za pravilo od 7 meseci?
Slažem se.Ipak ne..nije niko robna kuća da se može odmah ući u nju