Gilko Bilboa
Veoma poznat
- Poruka
- 12.511
Pa eto 1:1
...
I kako dalje da zavrsimo ovu visokoumnu pogodnost???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa eto 1:1
Ne, bolje je na drugom, trecem.. Bas na prvom a niste se znali od ranije-nikako.Dragi moji,
česta je polemika u svetu,da li treba devojke da se kresnu sa muškarcem na prvom dejtu.
Pošto sam devojka,zanima me šta muškarci misle o tome.Da li Vi muškarci zavodite devojku na prvom dejtu?Posle koliko dejtova mislite da devojke trebaju da spavaju sa Vama?
Ne, bolje je na drugom, trecem.. Bas na prvom a niste se znali od ranije-nikako.
Tačno. I ovo je ispravan rezon. Potpuno nepoznate osobe ne bi trebalo odmah spopadati. Mada ima i toga među mladima, ono negde tokom izlaska, u provodu se zagotive i tras, ali to ne bi smelo da bude pravilo.Naletit na zarazuTačno. I ovo je ispravan rezon. Potpuno nepoznate osobe ne bi trebalo odmah spopadati. Mada ima i toga među mladima, ono negde tokom izlaska, u provodu se zagotive i tras, ali to ne bi smelo da bude pravilo.
Neka opasnost po zdravlje uvek postoji, nebitno od okolnosti, ne živimo u izolaciji. Ne bih da je umanjujem i relativizujem, ali znaš kako se kaže - može nekog drmnuti kamion čim izađe iz kuće na ulicu.Naletit na zarazu
Pa cak i da je iz kanade dosla, prvi sustret bi trebao proci bez seksa, cisto da stvar prenoci i srede se utisciTačno. I ovo je ispravan rezon. Potpuno nepoznate osobe ne bi trebalo odmah spopadati. Mada ima i toga među mladima, ono negde tokom izlaska, u provodu se zagotive i tras, ali to ne bi smelo da bude pravilo.
Nesto i tih zaraza sve manje ima, evo hiv vise niko i ne pominje. Verovatno su kondomi odradili svoje.Naletit na zarazu
Pa cak i da je iz kanade dosla, prvi sustret bi trebao proci bez seksa, cisto da stvar prenoci i srede se utisci
Obično se tako i odvija radnja kad je reč o potpuno nepoznatim osobama, ako utisci budu pozitivni, ako se ispune očekivanja, onda seksić padne na nekom od narednih susreta.Haaha..odradilo to što djevojke ne daju ko prijeNesto i tih zaraza sve manje ima, evo hiv vise niko i ne pominje. Verovatno su kondomi odradili svoje.
Mislis? Verovatno si u pravu, muskarci sve uplaseniji, devojke odlucnije... To jeste slika danasnjice.Haaha..odradilo to što djevojke ne daju ko prije
Dolaze pameti..nedaju se iskoristavatiMislis? Verovatno si u pravu, muskarci sve uplaseniji, devojke odlucnije... To jeste slika danasnjice.
Ne damdaj bre miro
hahahahaha kako devojka moze da **** hahashvati da ti jeeeebeš a da ne jeeeebu tebe kao prvo
Pozzzzzpoyyy sve najbolje
hahahahahahahahahabe ever wonderful : — )
KukuuuZasto da ne? Danas se zivi brzo....Sutra moze da bude kasno....
Samo jedno. Žena koja je ubeđena da muškarcu čini veliku uslugu pristajanjem na seks.Ništa gore od muškarca koji pokazuje da je s tobom samo zbog sexa
spontano bratenajmanje tri kruga ako si devojka iz fine kuce![]()
Evo drugarica kaže ako neće sex nikad je više ne nazovuSamo jedno. Žena koja je ubeđena da muškarcu čini veliku uslugu pristajanjem na seks.
Ja kažem nemora niko zvati..nemoj uinadEvo drugarica kaže ako neće sex nikad je više ne nazovu
Šta kaže, jel pokazala ikakav znak da bi do seksa moglo da dodje?Evo drugarica kaže ako neće sex nikad je više ne nazovu
A ako mi necemo sex s njom jesmo onda gejevi?Evo drugarica kaže ako neće sex nikad je više ne nazovu