pa 0k je ako im je on dobar drug, ali ove moje se svadjaju koja tje da sedne kod onog shto je pola devojchica iz nashe generacije zaljubljeno u njega...
Ti si osnovna skola?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa 0k je ako im je on dobar drug, ali ove moje se svadjaju koja tje da sedne kod onog shto je pola devojchica iz nashe generacije zaljubljeno u njega...
Peki, imaš li ti drugarice?Pa, neko moze pogresno da shvati kada neka devojka sedne nekom momku u krilo! A i blesavo je ako nisu u vezi!![]()
SHTA JE TU LOSHE????
ne ozbiljno,ne vidim nishta loshe u tome
Ja lichno retko kad to uradim ali samo kada mi je dosadno....
Ali nashe odeljenje je najgore u shkoli i od bi mogli svashta da ochekuju...
da, shto?![]()
hahahmeni ortaci sede u krilu xD ...najozbiljnije...a ne sećam se da sam nekome sela u krilo
Jos da neko provali da mu se ne dize kad mu sjednu.........![]()
Vjerujem ti tebra, prirodno je to
Ada za mene je poljubac previse erotican![]()
joj brate da vidis foru..znam da niko nece verovati u ovu pricu ali je istinita....
dosla neka riba sto se sad lozi na mene kod moje zgrade i tu bili moja dva druga ona i ja...i krene ona da sedne i ja joj kao ne dam i ona sedne meni u kriloja nista samo cutim kad ona poce da pomera dupe BRATE ja ne mogu da izdrzim kad ona samo skoci...
ja reko ma sta ti je to je telefon...i posle ona poverovala i htela opet da sedne ja reko neka evo sedi pored ipak...
ps: posto znam da ce neke devojcice sad poceti nesto da pricaju samo cu reci "j.bg bilo je jac od mene".....
joj brate da vidis foru..znam da niko nece verovati u ovu pricu ali je istinita....
dosla neka riba sto se sad lozi na mene kod moje zgrade i tu bili moja dva druga ona i ja...i krene ona da sedne i ja joj kao ne dam i ona sedne meni u kriloja nista samo cutim kad ona poce da pomera dupe BRATE ja ne mogu da izdrzim kad ona samo skoci...
ja reko ma sta ti je to je telefon...i posle ona poverovala i htela opet da sedne ja reko neka evo sedi pored ipak...
ps: posto znam da ce neke devojcice sad poceti nesto da pricaju samo cu reci "j.bg bilo je jac od mene".....
hahahahahahanajjaci si.......
![]()