Sedenje na kolenu drugara?

sedenje na kolenu drugara?

• da, to je skroz ok

• ne, to prekoračuje prijateljstvo

• joj nemam pojma

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ja ne kapiram neke devojcice koje hoce da sednu kod drugarice a nece kod drugara...
kod moje zgrade npr dolaze neke tri devojcice i one uvek hoce da mi sednu u krilo....
a moja najbolja"drugarica" nece.... ne kapiram je sad..necu ja nju jeb*ti ako mi sedne u krilo...ako palica krene ja cu da...uradim nesto povodom toga...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ja ne kapiram neke devojcice koje hoce da sednu kod drugarice a nece kod drugara...
kod moje zgrade npr dolaze neke tri devojcice i one uvek hoce da mi sednu u krilo....
a moja najbolja"drugarica" nece.... ne kapiram je sad..necu ja nju jeb*ti ako mi sedne u krilo...ako palica krene ja cu da...uradim nesto povodom toga...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Pa sta bi ti uradio povodom toga?;)iskreno...ja po nekad i sednem u krilo drugara,ali ne bas kod svakog....ptica bira gde ce da sleti...:mrgreen:

Scena na ekskurziji...
Devojka svakog dana, kad god uspe, sedne u krilo nekom od svojih prijatelja (ipak se za neke ne moze reci da su prijatelji, ali neka se tako vode). Razredna je to odmah primetila, ali u prvih nekoliko navrata nije zelela da reaguje, misleci nece vise. Medjutim...
Poslednjeg dana, svi onako pomalo izbezumljeni i umorni, izlazimo iz autobusa, i naravno ova devojka opet u krilo nekom od mladica. Razredni tu vec prekipelo i samo drekne:,, Pa, dobro, vise, prekini sa time! Mozes i na klupu da sednes, nece ti se tur ukociti!''

Pa, naravno da jeste... Prijateljska ljubav moze da se iskaze na mnoge druge, lepse i primerenije nacine od ovog.

Sta je bilo sa onim dobrim, starim, prijateljskim zagrljajem ili poljupcem u obraz?...

Sve dobre stvari su nestale.

Nisu nestale...Nego mi ulazimo u evropu a to zahteva ozbiljne reforme...I u evropi ti je sve to tako bilo,ali modernizacija cini cuda,ovo vam pricam najozbiljnije,bez ikakvog zaeBBavanja...

Sa drugarskim namerama,OK....:ok:
Na maturi sam sedela pored druga i dosla mi je drugarica i htela je da sedne pored nas,a nije bilo stolice u blizini,pa sam joj ja rekla da mu sedne u krilo...
Naravno,sve ok,sedela je na kraju njegovog kolena,nishta posebno...
ALI,oshtrokondze su odmah primetile i komentarisale,svima su rekle za to,naravno da su josh i nabudzile prichu...:thumbdown:

Back