Sedenje na kolenu drugara?

sedenje na kolenu drugara?

• da, to je skroz ok

• ne, to prekoračuje prijateljstvo

• joj nemam pojma

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
hahah :D meni ortaci sede u krilu xD ...najozbiljnije...a ne sećam se da sam nekome sela u krilo

meni bash sinotj dolazi jedan dechko s ledja koga ne poznajem i sedne mi u krilo:p ja ga gledam i kazhem mu da se skloni i tek kad mi je chuo glas ustane i pogleda me lepo i kazhe da se ispalio i da me pomeshao sa drugaricom... posle toga vishe nije smeo da prodje pored mene od blama... ja i drugarica smo se :rotf: celo veche...

Jos da neko provali da mu se ne dize kad mu sjednu......... :)

joj brate da vidis foru..znam da niko nece verovati u ovu pricu ali je istinita....
dosla neka riba sto se sad lozi na mene kod moje zgrade i tu bili moja dva druga ona i ja...i krene ona da sedne i ja joj kao ne dam i ona sedne meni u krilo:rumenko:ja nista samo cutim kad ona poce da pomera dupe BRATE ja ne mogu da izdrzim kad ona samo skoci...:hahaha::rotf:ja reko ma sta ti je to je telefon...i posle ona poverovala i htela opet da sedne ja reko neka evo sedi pored ipak...:rotf::rotf::rotf:

ps: posto znam da ce neke devojcice sad poceti nesto da pricaju samo cu reci "j.bg bilo je jac od mene".....

joj brate da vidis foru..znam da niko nece verovati u ovu pricu ali je istinita....
dosla neka riba sto se sad lozi na mene kod moje zgrade i tu bili moja dva druga ona i ja...i krene ona da sedne i ja joj kao ne dam i ona sedne meni u krilo:rumenko:ja nista samo cutim kad ona poce da pomera dupe BRATE ja ne mogu da izdrzim kad ona samo skoci...:hahaha::rotf:ja reko ma sta ti je to je telefon...i posle ona poverovala i htela opet da sedne ja reko neka evo sedi pored ipak...:rotf::rotf::rotf:

ps: posto znam da ce neke devojcice sad poceti nesto da pricaju samo cu reci "j.bg bilo je jac od mene".....

hahahahahaha:hahaha::hahaha::rotf::rotf::hahaha::hahaha: najjaci si.......:rotf::rotf::rotf:

e na ovo sam se iskidao... :mrgreen::mrgreen:
neka dobra riba, a?

Back