Sedenje na kolenu drugara?

sedenje na kolenu drugara?

• da, to je skroz ok

• ne, to prekoračuje prijateljstvo

• joj nemam pojma

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Јујујују, ја не могу да избројим колику су ми пута другарице седеле у крилу па ником ништа... Ви данашњи клинци мислите да је све знак љубави и прекорачење пријатељства...

S-L-A-Z-E-M S-E S-A T-O-B-O-M
otvorila sam temu molim vas u kojoj molim apelujem ma sve vrste molbi upucujem da ne otvaraju ovakve teme vishe ali je nazalost zakljuchana....Mozda ste je i videli ali niste imali priliku da odgovorite jer je vec posle minut bila lock:evil:

Cek a jel se to ne podrazumeva?

Cek..kitu? Whaaaaa on rece da je Aladinova lampaaa.......

:lol:

u principu, prilikom ustajanja slučajno rukom možeš da zakačiš, zar ne?

neka reče preko 100 puta je sela u krilo drugu, jednostavno čovek se posle toliko mnogo puta može da zaboravi gde sedi i
može doći do bliskog kontakta, ne znam što se neki toliko čude na dodatno pitanje

:lol:

u principu, prilikom ustajanja slučajno rukom možeš da zakačiš, zar ne?

neka reče preko 100 puta je sela u krilo drugu, jednostavno čovek se posle toliko mnogo puta može da zaboravi gde sedi i
može doći do bliskog kontakta, ne znam što se neki toliko čude na dodatno pitanje

Zato sto je to sve fino vaspitana omladina :)

Jest moze se desiti..meni se ipak nije desilo. Ruke pred sebe i pamet u glavu:D

tako je, pamet uglavu....
mislim da sedenje u krilu ortaka ne treba da bude previše bezbedno mesto kao fotelja npr.... ok, prijateljica si mi i sve, ali sam nepouzdan za sedenje, nikad ne znaš baš na čemu si, sedaš na svoju odgovornost, to je neka moja filozofija...

kll, izvini ako ti napravih probleme s ovom temom, otišla je u tom nekom pravcu koji možda nije primeren podforumu, tek sad vidim da ovde ima dosta ispod 18-, predlažem da je obrišeš, šta kažeš na to?

Back