wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Ja mislim da je bolje kad drug drugarici sedne u krilo....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јујујују, ја не могу да избројим колику су ми пута другарице седеле у крилу па ником ништа... Ви данашњи клинци мислите да је све знак љубави и прекорачење пријатељства...
u potpunosti se slažem sa tobom..:shock: to je potpuno normalno.. koliko sam ja puta sjela drugaricama u krilo i one meni... što ti reče, ne mogu da izbrojim koliko puta.. a redovno imam običaj, kad sjedimo ne neku klupu, drug mi zauzme mjesto, i onda mu ja sjedem u krilo... meni je muka kad vidim teme ovakvog tipa: šta radite kad se zaljubite u druga/drugaricu, šta ako mu sjedete u krilo... mislim-- ali stvarno
![]()
E sad si me podsetila kako meni moj dechko sedi u krilu a inache ima 110 kg...Ja mislim da je bolje kad drug drugarici sedne u krilo....
A shto mora bash da se penje? Moze da se normalno sedne....![]()
Mozda momce sedi na visoko pa mora da se penje....
Micika ma ja uvek kazem da smo mi zene jace....ja svog bivseg isto tako sa svojih mizernih 45 kilica pustila u krilo da sedne a on mrcina 80 kila
I jos kuka kad ja njemu sednem ..kao ukoce mu se noge..mislim hmm hmmm...
Јујујују, ја не могу да избројим колику су ми пута другарице седеле у крилу па ником ништа... Ви данашњи клинци мислите да је све знак љубави и прекорачење пријатељства...
Ja sam navikla na to i vishe ne obracam paznju....[/QUOT
Na koleno ili .?
Amin! Konacno neko normalan!