Sedenje na kolenu drugara?

sedenje na kolenu drugara?

• da, to je skroz ok

• ne, to prekoračuje prijateljstvo

• joj nemam pojma

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Јујујују, ја не могу да избројим колику су ми пута другарице седеле у крилу па ником ништа... Ви данашњи клинци мислите да је све знак љубави и прекорачење пријатељства...

Јујујују, ја не могу да избројим колику су ми пута другарице седеле у крилу па ником ништа... Ви данашњи клинци мислите да је све знак љубави и прекорачење пријатељства...

u potpunosti se slažem sa tobom..:shock: to je potpuno normalno.. koliko sam ja puta sjela drugaricama u krilo i one meni... što ti reče, ne mogu da izbrojim koliko puta.. a redovno imam običaj, kad sjedimo ne neku klupu, drug mi zauzme mjesto, i onda mu ja sjedem u krilo... meni je muka kad vidim teme ovakvog tipa: šta radite kad se zaljubite u druga/drugaricu, šta ako mu sjedete u krilo... mislim- :roll: - ali stvarno :roll:

u potpunosti se slažem sa tobom..:shock: to je potpuno normalno.. koliko sam ja puta sjela drugaricama u krilo i one meni... što ti reče, ne mogu da izbrojim koliko puta.. a redovno imam običaj, kad sjedimo ne neku klupu, drug mi zauzme mjesto, i onda mu ja sjedem u krilo... meni je muka kad vidim teme ovakvog tipa: šta radite kad se zaljubite u druga/drugaricu, šta ako mu sjedete u krilo... mislim- :roll: - ali stvarno :roll:

Amin! Konacno neko normalan!

Mozda momce sedi na visoko pa mora da se penje....

Micika ma ja uvek kazem da smo mi zene jace....ja svog bivseg isto tako sa svojih mizernih 45 kilica pustila u krilo da sedne a on mrcina 80 kila
I jos kuka kad ja njemu sednem ..kao ukoce mu se noge..mislim hmm hmmm...

Ja kontam da nije problem.
Imam mali milion drugarica, koje su mi sedele u krilu, ali one su mi BAS drugarice.
Jedna je dosla, ne poznajem je bas dobro, sela, a ja je otero u pm.
Kasnije je izbila masovna tuca, moj razred protiv njenog. he he razbili smo ih.
To je bilo ranije, ali jos uvek sam dobar sa drugaricama!

upravu si,meni se sto puta desilo da sedim najboljem ortaku u krilu,i da se grljakamo i mazimo,i posle sve normalno ako mi je ortak onda mi je ortak!!!!ne razumem sto bi to bio neki problem:confused:

Back