Sedenje na kolenu drugara?

sedenje na kolenu drugara?

• da, to je skroz ok

• ne, to prekoračuje prijateljstvo

• joj nemam pojma

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Meni je to skroz OK...pa shta...pobogu sedim mu u krilu,ne hebemo se... :shock:
Kod nas je to chest sluchaj da ako nema dovoljno mesta za sedenje...deojke sede momcima u krilu ili obrnuto... :)
I te granice drugarstva...pa drugari smo i dalje...ne znachi da ce da me vata i sl. ili da cemo da se smuvamo zato shto mu sedim u krilu...omb...

sto se mene tice lepo je sedenje u krilu kod drugara,ali gledajuci sa moje strane ovako imam najboljeg druga i meni je neprijatno da mu sednem u krilo i nikad to ne bi uradila iako nije nista lose ni strasno,a npr nekom drugom drugu onako obicnom ortaku iz razreda bi pa sto da ne nije lose.to sve govori.i za kraj da kazem da je ovo moje misljinje!8-)

sto se mene tice lepo je sedenje u krilu kod drugara,ali gledajuci sa moje strane ovako imam najboljeg druga i meni je neprijatno da mu sednem u krilo i nikad to ne bi uradila iako nije nista lose ni strasno,a npr nekom drugom drugu onako obicnom ortaku iz razreda bi pa sto da ne nije lose.to sve govori.i za kraj da kazem da je ovo moje misljinje!8-)

А да ниси ти којим случајем заљубљена у свог нај ортака? :D

ako nisi provalio procitaj jos jednom,imam najboljeg druga i neprijatno mi je da mu sednem u krilo,tako da NE

Чекај мало... најбољем другу ти је непријатно да седнеш у крило, а неком другом бзвз другу из разреда није? По чему је овај најбољи толико другачији од осталих осим ако се ниси заљубила у њега?

Чекај мало... најбољем другу ти је непријатно да седнеш у крило, а неком другом бзвз другу из разреда није? По чему је овај најбољи толико другачији од осталих осим ако се ниси заљубила у њега?

Sigurno ga postuje ...pa nece iz postovanja .... :)

Svi vole da se trpaju sa nepoznatima :mrgreen:

Back