omen.1608
Aktivan član
- Poruka
- 1.951
Konacno neko pored mene da odgovori konkretno.Ajde da odgovorim na pitanje: Final Fantasy
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konacno neko pored mene da odgovori konkretno.Ajde da odgovorim na pitanje: Final Fantasy
Samo ima jedan koji me vise intelektualno privlaci , ali je vrlo rezervisan, a Zoro je cool, samo je malo namazan, ili mi se samo tako cini...![]()

Pokusao si nesto, a?...meni se svidjala lexa, ali me oyebala i sad mi se ne svidja, ali je josh uvek volim...
![]()
Sta se moze, svi smo mi dobijali "korpu". Da smo zdravo, to je glavno...dao sam svoj maximum...![]()

onda bi se trljala guzom o njegovu kitu, pa bi to on griznuo za guzu onda bi ti mamlala kitu pa bi to on lupnuo kitom dva tri puta po licu, cisto da se kita uveri da si to ti![]()

Sta bi bilo kad bi bilo
Koga biste priveli sa foruma u svoje mracne odaje i sta biste radili s tom osobom
Moguce su razne varijante , pa izvolte ga, nova tema...

Ajde da odgovorim na pitanje: Final Fantasy
sto ima smesnih stvari da se procita na ovoj temisto ima smesnih stvari da se procita na ovoj temi
Ajde da odgovorim na pitanje: Final Fantasy
Šta tu ima smešno? Tip izgleda boli glava. A što smo Madonica i ja požurile da se udamo, ko nam kriv!