- Poruka
- 62.443
Ma znam da ste vi pomalo uvrijeđeni, svi vi koji žalite za nekom krajinom u hrvatskoj, pa ma kako god da se zvala. Ali ni ta ni bilo kakva druga krajina, nema apsolutno nikakvih osnova za postojanje, jer srbi su manjina u hrvatskoj, apsolutno kao i svaki drugi narod koji ovdje živi. Isto tako bi bilo glupo da hrvati stvaraju neku svoju krajinu u srbiji.
Ili vi možda nemislite tako?
A ustaše su nestale u prvoj povici prošlog stoljeća, a isto tako s njima i četnici.
Pa nevidim nikakvog smisla spominjana istih.
A također ču vam ovdje staviti i linkove dokumenata koje je pisala vaša strana, a govori o zločinima vaših pojedinaca.
Ako imate tako nešto za hrvatsku stranu stavite i svakako ču pročitati i staviti na hrvatski forum.
Poštivam tuđe, svoje nedam i tuđe netrebam!
Pozdrav iz ravne i lijepe Slavonije!
E ako sam ja neko ko zali za Krajnom,onda....Pogledaj moje druge odgovore na temama...
I nije bilo 'nekih zlocina'
,nad Srbima' ,vec za vreme Oluje zlocini su bili pazljivo osmisljenji od najvisih struktura vlasti,nesto kao i kod nas na Kosovu sa Albancima,tj. skoro potpuno isto... To sto ne sporim pravo da Hrvatska postoji u ovim granicama,i sto smtram da je postojanje RSK bilo nesto uzasno glupavo,i sto smatram da su Martic i Babic moralni izbljuvci, ne znaci da progon Srba nije bio sistematski....To su potpuno razlicite stvari...Kao sto je svaki gradjanin Srbije znao sta se desava na Kosovu,tako je i svaki vas gradjanin znao sta se desava u 'Oluji'. Ja cu uvek pre pominjati nase zlocine zato sto zivim u Srbiji,ali nemojte i vi da preterujete...
Ponavljam,ja sam onaj koga ovde u Srbiji smatraju za izdajnika
confused: