SAVO ŠTRBAC U VERITASU??? PRAVI RAZLOG???

Ma znam da ste vi pomalo uvrijeđeni, svi vi koji žalite za nekom krajinom u hrvatskoj, pa ma kako god da se zvala. Ali ni ta ni bilo kakva druga krajina, nema apsolutno nikakvih osnova za postojanje, jer srbi su manjina u hrvatskoj, apsolutno kao i svaki drugi narod koji ovdje živi. Isto tako bi bilo glupo da hrvati stvaraju neku svoju krajinu u srbiji.
Ili vi možda nemislite tako?
A ustaše su nestale u prvoj povici prošlog stoljeća, a isto tako s njima i četnici.
Pa nevidim nikakvog smisla spominjana istih.
A također ču vam ovdje staviti i linkove dokumenata koje je pisala vaša strana, a govori o zločinima vaših pojedinaca.
Ako imate tako nešto za hrvatsku stranu stavite i svakako ču pročitati i staviti na hrvatski forum.

Poštivam tuđe, svoje nedam i tuđe netrebam!

Pozdrav iz ravne i lijepe Slavonije!

E ako sam ja neko ko zali za Krajnom,onda....Pogledaj moje druge odgovore na temama...

I nije bilo 'nekih zlocina'
,nad Srbima' ,vec za vreme Oluje zlocini su bili pazljivo osmisljenji od najvisih struktura vlasti,nesto kao i kod nas na Kosovu sa Albancima,tj. skoro potpuno isto... To sto ne sporim pravo da Hrvatska postoji u ovim granicama,i sto smtram da je postojanje RSK bilo nesto uzasno glupavo,i sto smatram da su Martic i Babic moralni izbljuvci, ne znaci da progon Srba nije bio sistematski....To su potpuno razlicite stvari...Kao sto je svaki gradjanin Srbije znao sta se desava na Kosovu,tako je i svaki vas gradjanin znao sta se desava u 'Oluji'. Ja cu uvek pre pominjati nase zlocine zato sto zivim u Srbiji,ali nemojte i vi da preterujete...

Ponavljam,ja sam onaj koga ovde u Srbiji smatraju za izdajnika

A ustaše su nestale u prvoj povici prošlog stoljeća..........

20070618012824thompson_maksimir_maksimirski_stadion_marko_perkovic_koncert_treba.jpg

Sigurno....:roll:

E ako sam ja neko ko zali za Krajnom,onda....Pogledaj moje druge odgovore na temama...

I nije bilo 'nekih zlocina'
,nad Srbima' ,vec za vreme Oluje zlocini su bili pazljivo osmisljenji od najvisih struktura vlasti,nesto kao i kod nas na Kosovu sa Albancima,tj. skoro potpuno isto... To sto ne sporim pravo da Hrvatska postoji u ovim granicama,i sto smtram da je postojanje RSK bilo nesto uzasno glupavo,i sto smatram da su Martic i Babic moralni izbljuvci, ne znaci da progon Srba nije bio sistematski....To su potpuno razlicite stvari...Kao sto je svaki gradjanin Srbije znao sta se desava na Kosovu,tako je i svaki vas gradjanin znao sta se desava u 'Oluji'. Ja cu uvek pre pominjati nase zlocine zato sto zivim u Srbiji,ali nemojte i vi da preterujete...

Ponavljam,ja sam onaj koga ovde u Srbiji smatraju za izdajnika

Pametno govoriš i svaka ti čast!
Činjenica je da je puno poštenih srba izbjeglo iz krajine u srbiju, ali mislim da tu ipak nismo mi krivi, nego oni koju su ih navukli na to zlo od stvaranja neke krajine.
Neki su pobjegli zbog velike propagnde svojih tadašnjih vođa da čemo ih sve poubijati, neki zato jer su im najbliži imali krvave ruke, pa su se bojali za sebe ili se nisu htjeli razdvajati ode njih, a neki jednostavno, jer kud svi tu i mi, pa kako nam bude.
Možda i osobno poznaš nekoga iz bivše krajine ko se sada nalazi u srbiji. Pa ga slobodno pitaj ako mu je kuća bila razrušena tijekom rata, da li mu hrvatska država obnavlja kuću ili ako to nije mogoće pravi novu. Ja ču ti reći da se prave nove kuće tim ljudima, zar smo ih mislili ubijat kad im pravimo nove kuće čiji su oni jedini vlasnici i imju pravo na njih kao i svi državljani hrvatske.

Neznam da li sam ti uspio objasniti svoje osobno razmišljane, ali eto probao sam, ako te bilo još šta zanima, slobodno pitaj.
Imam i nekih prijatelja koji su bili dobrovoljci u jna, mogu te i upoznati sa nekima ako želiš, pa slobodno pitaj i njih za mišljenje, svi su na teritoriju srbije.
Ja sam bio u hrvatskoj vojsci, bio sam na jednoj malom pordučju krajine, od zemunika do obrovca, ali poslije akcije oluja. Tako da o samoj akciji nemogu govoriti iz prve ruke, samo saznanja od kolega i ljudi koje sam poslije sreta tamo.

Lijep pozdrav iz Slavonije!

A da malo batalimo Savu i da se pozabavimo onim što Savo priča??? U svoj toj njegovoj priči Savo ipak najmanje važan faktor, ako ne i potpuno nebitan!!! Dal' on ima nekakvu ličnu materijalnu korist od svoje aktivnosti, ili je nema, potpuno je nevažno za sve koji prate njegova izlaganja!!!
Suština cijele "igranke" leži u tome dal' je istina to šta Savo besjedi!!! Ko je opterećen Svom nek se Savom i bavi, al' većinu nas Savo ne zanima ni promil onoga koliko smo zainteresovani za događaje kojima se Savo bavi!!!
Mislim, ova tema neodoljivo tjera na zaključak tipa: "Kad su argumenti neoborivi, onda potkopavaj lični integritet onoga ko ih iznosi, i time već pomenute argumente stavljaj na ignore (ispod tepiha)!!!"To je stari mađioničarksi trik "bacanja prašine u oči"!!!

Opet si ti to lepo sročio i ja sama ne bih da dodajem...samo jedno : kada će više kraj ovakvim dozlaboga malicioznim temama..:?:confused::evil:

Al' paz' da opereš rukice posle ...khm..."uporabe"...:lol::lol::lol:

p.s. 'de mi Košei?:shock:...Ako ga "vidiš" pozdravi ga, a sada brišem pre no što dojaše vlas'...:wink::lol:

Па оно јесте, у праву си за руке...... Видиш да влада жутица........ :lol::lol::lol::lol:

Важи, ако га видим послаћу му искрене поздраве од тебе.....:wink:

Aham...oslobodili ste je etnički od Srba i to ekspresno...genocidno...al' sve se plaća, sve se vraća...misli o tome.:lol:
:?:evil:

prvo moraš malo proučit zemljopis i povijest, negovorim za druge dijelove hrvatske nego za slavoniju. kolko je bilo srba i ostalih, tolko ima i danas, u postotcima rlo mala razlika.
a slobodna tumači, nema više ratovanja, znam da ti taj izraz nije poznat osim iz filmova i vijesti i hvala bogu da je tako!

prvo moraš malo proučit zemljopis i povijest, negovorim za druge dijelove hrvatske nego za slavoniju. kolko je bilo srba i ostalih, tolko ima i danas, u postotcima rlo mala razlika.
a slobodna tumači, nema više ratovanja, znam da ti taj izraz nije poznat osim iz filmova i vijesti i hvala bogu da je tako!

E sada si zaista preterao.:evil:

Ne moram daleko da idem u "proučavanju"...dosta članova šire mi porodice je što proterano, što jedva za dlaku izbeglo smrt i mučenje baš u toj "slobodnoj" Slavoniji i to samo zato što su Srbi...zato, ućuti više provokatoru jedan.:evil:

E sada si zaista preterao.:evil:

Ne moram daleko da idem u "proučavanju"...dosta članova šire mi porodice je što proterano, što jedva za dlaku izbeglo smrt i mučenje baš u toj "slobodnoj" Slavoniji i to samo zato što su Srbi...zato, ućuti više provokatoru jedan.:evil:

a jeli?
a iz kojih to mjesta, kad več znaš toliko o tome?
i jel ta familija ima sad hrvatsku domovnicu?

Back