- Poruka
- 40.050
Recimo da ne priča o dogovoru sa amerima oko Kosova???Još uvek ne znam šta su imali da dobiju od njegovog "ubistva"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Recimo da ne priča o dogovoru sa amerima oko Kosova???Još uvek ne znam šta su imali da dobiju od njegovog "ubistva"
) još nije pružila odgovor na jednostavno pitanje zašto bi ga ubili mesto da mu nameste kao što su šatro namestili pavkoviću (jel)Pa jel bio gubavac?А лечили су га препаратима против губе!? Интересантно!
Ovo pretpostavlja da je Hag osudio sve ostale šarene ličnosti tipa Ratko Mladić, Radovan Karadžić, Milan Martić, Milan Babić, Vojislav Šešelj itd na osnovu čvrstih dokaza a da za Miloševića nisu imali ništa. Osim ako hoćeš da kažeš da jedino njemu nisu mogli ništa spakovatiЗато што је, на основу свега из тог процеса пред Трибуналом, било јасно да оптужница пада и да ће морати да га ослободе. У том случају би се ланчано обарале лажи западне пропаганде и пропаганде сецесиониста из Хрватске и БиХ. Зато су решили да га убију и извели то на начин као да се радило о здравственим разлозима. Процес је завршен без пресуде, није проглашен кривим, а није ни ослобођен.
Dve stvari ovdeСви процеси пред Трибуналом за бившу Југославију монтирани су с главном намером да у се књигу Историје упише крупним словима да су за разбијање СФРЈ криви Срби и њихови политички и војни руководиоци, а истовремено оперу крваве руке Америке, Британије, Немачке, Ватикана, Ирана, Саудијске Арабије. Трибунал је цинично припремљен по узору на Нирнбершки процес.
Dobro imao je 4 godine procesa de sereRecimo da ne priča o dogovoru sa amerima oko Kosova???
Није Милошевић убијен зато што је хтео да сачува Југославију; знао је он савршено добро да је са њом готово.
Кларк верује да велике силе НИСУ желеле опстанак јаке Југославије, те да су "УБИЛЕ И ДРЖАВУ И ЊЕНОГ ЛИДЕРА"
Nije k*njao o tome jer bi se osramotio pred CELIM srpskim narodom!!Dobro imao je 4 godine procesa de sere
To o "dogovoru" se može pročitati jer su bile kamere svuda, objaveljena su dokumenta, a glavni faktor mira i stabilnosti je bio naravno američki miljenik do rambujea (o tome dublje govore i dokumenta koja su skoro deklasifikovana)
Nije imao ništa da kaže u svoju odbranu, štaviše ako ste gledali proces (ja jesam) njegova glavna odbrana je bila "pa šta ako sam uradio to i to iks ipsilon i cet, to je bila moja odgovornost kao što je papa pomagao ustašama et ćetera et ćetera"
VELEIZDAJA za Kosovo!! A ameri se rado rešavaju 'svojih' igrača kada im više ne trebaju.. preventivno: DOBAR Svedok, Mrtav Svedok!! 
Kakav bre svedok mogli su ga ubiti 1999eNije k*njao o tome jer bi se osramotio pred CELIM srpskim narodom!!VELEIZDAJA za Kosovo!! A ameri se rado rešavaju 'svojih' igrača kada im više ne trebaju.. preventivno: DOBAR Svedok, Mrtav Svedok!!
![]()
eee.. neko je trebao da bude PEDRO koji visi....Kakav bre svedok mogli su ga ubiti 1999e
Dobro imao je 4 godine procesa de sere
To o "dogovoru" se može pročitati jer su bile kamere svuda, objaveljena su dokumenta, a glavni faktor mira i stabilnosti je bio naravno američki miljenik do rambujea (o tome dublje govore i dokumenta koja su skoro deklasifikovana)
Nije imao ništa da kaže u svoju odbranu, štaviše ako ste gledali proces (ja jesam) njegova glavna odbrana je bila "pa šta ako sam uradio to i to iks ipsilon i cet, to je bila moja odgovornost kao što je papa pomagao ustašama et ćetera et ćetera"
NetačnoДа си гледао, евидентно је да ниси,
Isto netačno.НЕ БИ овако лупетао.
Faza optužbe i tužilaštva je počela 2002e i završena 2004e, a faza odbrane je počela 2004e a Milošević je tražio da se sam brani. PROCES JE BIO PRI KRAJU KADA JE UMRO.Јер, његова ОДБРАНА није ни почела. Тужилаштво је изводило своје сведоке, .....а
Таман када је дошла на ред Милошевићева одбрана, да изводи своје сведоке, УБИЈЕН је,
TRAJALA JE DVE GODINE!!!!!пошто његова одбрана НИЈЕ СМЕЛА ни да се види ни да се чује.
Nisam ga čuo preko vrisaka prokletihМожда ти се у сну, из гроба јавио Милошевић са својом одбраном.
Ne pretruj! Imao je i nekoliko dobrih ideja!pamticu ga, dok sam ziv...zao mi je, sto nije zaglavio Goli Otok, sa svojom ludom babuskerom Mirom Markovic

razlog za njegovo smaknuce ne cudi. CIA uklanja svedoke.Што се мене тиче,
моје лично мишљење да је он тамо буквално ЛИКВИДИРАН и физички и психички!
И да би зато требао неко да одговара![]()