SAVO ŠTRBAC U VERITASU??? PRAVI RAZLOG???

prvo moraš malo proučit zemljopis i povijest, negovorim za druge dijelove hrvatske nego za slavoniju. kolko je bilo srba i ostalih, tolko ima i danas, u postotcima rlo mala razlika.
a slobodna tumači, nema više ratovanja, znam da ti taj izraz nije poznat osim iz filmova i vijesti i hvala bogu da je tako!

Da, naravno!!! Slavoncima je još u Drugom sv. ratu bilo pofalilo Srbalja u komšiluku pa su ih na hiljade sistematski uvozili iz Bosne i "gostili" ih po Jasenovcu!!! :evil::evil::evil::evil:

И ти стварно верујеш у све те бомбастичне термине типа "побуњеници" против РХ, "ослобођење" РХ...

da, vjerujem.. jer znam...
jedno je kad ti sjedis na Terazijama i pijes kaficu i filozofiras o ljuskim pravima i ugrozenosti srpske nacije, a sasvim drugo kad ti danonocno srpske granate zvizde oko usiju i kad nema dana a da ne vidis ili cujes, tko je pogoden, tko je poginuo itd...

Има ту нешто, на слици поред порнићарке је управо једна верзија аутсајдера из краја, мање симпатична у сваком случају, ко зна колико му је требало да се пришљамчи за сликање.
Mene više asocira na nekakvog manijaka iz liftova!
Mački svaka čast na izgledu - uniformu nisam ni primjetio - ionako je pravi kvalitet na slici ispod crnine!!:lol::lol::lol::lol:

da, vjerujem.. jer znam...
jedno je kad ti sjedis na Terazijama i pijes kaficu i filozofiras o ljuskim pravima i ugrozenosti srpske nacije, a sasvim drugo kad ti danonocno srpske granate zvizde oko usiju i kad nema dana a da ne vidis ili cujes, tko je pogoden, tko je poginuo itd...
Ма, да то само српске гранате звижде. Док хрватске пјевају љепше него птице.
Иди на спавање. Хрватски политичари су остварили сан Анте Старчевића о чистој Хрватској у року од 60 година и то је једини факат који остаје иза целе хрватско-српске ујдурме. Све остало су ефемерности.
Бројеви све кажу и то је то. Готова прича.

nekolicina Srba u Haag-u je, poput Babica, Plavsicke i drugih "propjevala" (deal zbog smanjenja kazne) i napricali dosta toga, ti dokumenti ce biti dostavljeni RH; isto kao i onaj Kapetan Dragan, koji se brani dokazima da nije on bio pocinitelj zlocina, nego Martic i Co i kad je on stizao na mjesto zlocina uglavnom kad je bilo kasno i da je vrsio samo "sanaciju" terena..
osim toga, mnostvo dokumenata koji su pronadeni nakon oslobodenja RH jos nisu posve obradeni od tuziteljstva RH (a momentalno za to nema ni politicke volje), tako da ce tu biti jos iznanedenja..

И шта су рекли они толико у Хагу? Да су имали толико неки бомбастичан наступ зар не мислиш да би још неко био на потерници Хага, за неке злочине.....
Уосталом ко слави као национални празник протеривање хиљаде Срба и нехрвата са из својих домова? Ко је тада нападао колоне избеглица? А оптужница за то нема нити ће их бити....
Можемо да гугламо и ти и ја целу ноћ, неће се променити много тога......

Арнаути јесу побуњеници у држави Србији а колико се ја сећам, сад причамо правно пошто си ставила причу на тај ниво, Хрвати су били побуњеници у СФРЈ, побуњеници боме и у самој СР Хрватској, све могуће уставе су прекршили, одузели су конститутивно право Србима и поврх свега од истих тражили потписане изјаве о лојалности.
По Уставу, СР Хрватска је била ребулика Хрвата и Срба.
Надам се да се сећаш и тога већ кад се сећаш српских граната, биће да њих разликујеш јер звижде на екавици за разлику од хрватских које ћутке, да не узнмеиравају друге, лете и падају на јекавици.

И шта су рекли они толико у Хагу? Да су имали толико неки бомбастичан наступ зар не мислиш да би још неко био на потерници Хага, за неке злочине.....
Уосталом ко слави као национални празник протеривање хиљаде Срба и нехрвата са из својих домова? Ко је тада нападао колоне избеглица? А оптужница за то нема нити ће их бити....
Можемо да гугламо и ти и ја целу ноћ, неће се променити много тога......

s ovim si u pravu...
nasa misljenja se razilaze, sto je donekle i razumljivo...a s obzirom da svaka strana ima dvije medalje, mislim da moze svatko ostati pri svom videnju svega....a svrbi uvijek samo onoga tko je opecen i on vidi samo svoju opekotinu...
p.s. ono o bombardiranju izbjeglickih kolona je izmisljotina prema svjedocenju MZ i samih ljudi u koloni...navodno su ih gadale vlastite snage kojima su kolone zakrcile put pa nisu mogli dovoljno brzo bjezati;

Арнаути јесу побуњеници у држави Србији а колико се ја сећам, сад причамо правно пошто си ставила причу на тај ниво, Хрвати су били побуњеници у СФРЈ, побуњеници боме и у самој СР Хрватској, све могуће уставе су прекршили, одузели су конститутивно право Србима и поврх свега од истих тражили потписане изјаве о лојалности.
По Уставу, СР Хрватска је била ребулика Хрвата и Срба.
Надам се да се сећаш и тога већ кад се сећаш српских граната, биће да њих разликујеш јер звижде на екавици за разлику од хрватских које ћутке, да не узнмеиравају друге, лете и падају на јекавици.

ovo zahtijeva poduzi odgovor...dobiti ces ga sutra (iako sam o tome vec pisala)
ujutro moram rano na posao..
laku noc svima

[/B]

s ovim si u pravu...
nasa misljenja se razilaze, sto je donekle i razumljivo...a s obzirom da svaka strana ima dvije medalje, mislim da moze svatko ostati pri svom videnju svega....a svrbi uvijek samo onoga tko je opecen i on vidi samo svoju opekotinu...
p.s. ono o bombardiranju izbjeglickih kolona je izmisljotina prema svjedocenju MZ i samih ljudi u koloni...navodno su ih gadale vlastite snage kojima su kolone zakrcile put pa nisu mogli dovoljno brzo bjezati;

Ја не знам за то....... Мој комшија, избеглица из Крајине другачије прича.....
А имаш и снимак на youtube (не знам да поставим линк) где хрватска војска, не само да бомбардује колоне, већ и улеће у колону и претреса све живо, док неке чак и оставља да леже на земљи лицем ка земљи...... Углавном су ту мушкарци али има и неколико жена и мали број деце, све цивили, на тракторима и у колима..... Било ми мучано да гледам до краја, нисам могао......

Само тетки лек да однесеш.
Ма какви, мора да се шљака, Довозе тисковине рано изјутра да радни народ прочита шта се дешавало јучер, па славонија мора да отвори киоск.
hrvatica1uppk0.jpg

Ma da i ja kažem koju na ovu temu
Mislim da je najgora kletva "dabogda imao pa nemao" a to se desilo Gs Štrbcu i njegovim sljedbenicima pa mogu razumjeti njihov gnjev spram svega što je vezano sa Hrvatima a to se odnosi i na podosta forumaša.Brani svoja uvjerenja i to je legitimno ali način na koji to čini je jako nisko da cjeli narod, čiji sam i ja pripadnik nazivati genocidnim je nemoralno.Tko želi čitati dajem na uvid dosta ratnih dokumenata pa nek čita ako ga zanima
http://www.slobodanpraljak.com/
http://www.hic.hr/domov-rat-memorandum-sanu.htm
Sve sa dobrom namjerom i da dodam još jednu "dabogda meni bilo što vam ja mislio i želio"
Pozdrav:):)

Back