PAC-PAC
Domaćin
- Poruka
- 3.894
И ти стварно верујеш у све те бомбастичне термине типа "побуњеници" против РХ, "ослобођење" РХ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvo moraš malo proučit zemljopis i povijest, negovorim za druge dijelove hrvatske nego za slavoniju. kolko je bilo srba i ostalih, tolko ima i danas, u postotcima rlo mala razlika.
a slobodna tumači, nema više ratovanja, znam da ti taj izraz nije poznat osim iz filmova i vijesti i hvala bogu da je tako!

Па то ти и причам.
pa i ja tebi...od pocetka...
Онда причамо страним језицима.

И ти стварно верујеш у све те бомбастичне термине типа "побуњеници" против РХ, "ослобођење" РХ...
Mene više asocira na nekakvog manijaka iz liftova!Има ту нешто, на слици поред порнићарке је управо једна верзија аутсајдера из краја, мање симпатична у сваком случају, ко зна колико му је требало да се пришљамчи за сликање.

Da, naravno!!! Slavoncima je još u Drugom sv. ratu bilo pofalilo Srbalja u komšiluku pa su ih na hiljade sistematski uvozili iz Bosne i "gostili" ih po Jasenovcu!!!![]()
Aaaa znači poliglote ha!!! Sad sam vas uhvatio na djelu!!!![]()
Ма, да то само српске гранате звижде. Док хрватске пјевају љепше него птице.da, vjerujem.. jer znam...
jedno je kad ti sjedis na Terazijama i pijes kaficu i filozofiras o ljuskim pravima i ugrozenosti srpske nacije, a sasvim drugo kad ti danonocno srpske granate zvizde oko usiju i kad nema dana a da ne vidis ili cujes, tko je pogoden, tko je poginuo itd...
Нисам те питао да ли знаш шта су ратни сукоби из прве руке него да ли стварно верујеш у поменуте термине?
nekolicina Srba u Haag-u je, poput Babica, Plavsicke i drugih "propjevala" (deal zbog smanjenja kazne) i napricali dosta toga, ti dokumenti ce biti dostavljeni RH; isto kao i onaj Kapetan Dragan, koji se brani dokazima da nije on bio pocinitelj zlocina, nego Martic i Co i kad je on stizao na mjesto zlocina uglavnom kad je bilo kasno i da je vrsio samo "sanaciju" terena..
osim toga, mnostvo dokumenata koji su pronadeni nakon oslobodenja RH jos nisu posve obradeni od tuziteljstva RH (a momentalno za to nema ni politicke volje), tako da ce tu biti jos iznanedenja..
И шта су рекли они толико у Хагу? Да су имали толико неки бомбастичан наступ зар не мислиш да би још неко био на потерници Хага, за неке злочине.....
Уосталом ко слави као национални празник протеривање хиљаде Срба и нехрвата са из својих домова? Ко је тада нападао колоне избеглица? А оптужница за то нема нити ће их бити....
Можемо да гугламо и ти и ја целу ноћ, неће се променити много тога......
Арнаути јесу побуњеници у држави Србији а колико се ја сећам, сад причамо правно пошто си ставила причу на тај ниво, Хрвати су били побуњеници у СФРЈ, побуњеници боме и у самој СР Хрватској, све могуће уставе су прекршили, одузели су конститутивно право Србима и поврх свега од истих тражили потписане изјаве о лојалности.
По Уставу, СР Хрватска је била ребулика Хрвата и Срба.
Надам се да се сећаш и тога већ кад се сећаш српских граната, биће да њих разликујеш јер звижде на екавици за разлику од хрватских које ћутке, да не узнмеиравају друге, лете и падају на јекавици.
[/B]
s ovim si u pravu...
nasa misljenja se razilaze, sto je donekle i razumljivo...a s obzirom da svaka strana ima dvije medalje, mislim da moze svatko ostati pri svom videnju svega....a svrbi uvijek samo onoga tko je opecen i on vidi samo svoju opekotinu...
p.s. ono o bombardiranju izbjeglickih kolona je izmisljotina prema svjedocenju MZ i samih ljudi u koloni...navodno su ih gadale vlastite snage kojima su kolone zakrcile put pa nisu mogli dovoljno brzo bjezati;
Ма какви, мора да се шљака, Довозе тисковине рано изјутра да радни народ прочита шта се дешавало јучер, па славонија мора да отвори киоск.Само тетки лек да однесеш.
Dobro drugovi Hrvati, jesmo se sad dogovorili da je Strbac zlocinac koga treba na tesku robiju zbog mnogih ratnih zlocina i vriedjanja hrvatskog nacionalnog osjecanja?
Jel' jesmo? E super.