SAVO ŠTRBAC U VERITASU??? PRAVI RAZLOG???

a markelja, ako te baš zanima kolko imam godina, svaki mjesec-dva sam u bg, pa nije problem

Nije bitno ono sto ti pise u "putovnici" vec je bitno kako stojis u glavi..... ali dok to shvatis proci ce dosta.... :lol: :lol:

Je li sad bolje? Inace NE VIDIM se pise odvojeno..... :wink: Znaci ipak si neki omladinac koji eto cisto, qrca radi dosao malo da stvara tenziju.....

pepeo, znam da je cura zgodna, al nemorš valjda radi toga u RH, pa vidiš da ti se kolegica sandrina nabacuje.

a markelja, ako te baš zanima kolko imam godina, svaki mjesec-dva sam u bg, pa nije problem

Nije bitno ono sto ti pise u "putovnici" vec je bitno kako stojis u glavi..... ali dok to shvatis proci ce dosta.... :lol: :lol:

stvaro nevidim kakve veze ima moj citat koji si stavio u pruku sa tvojom izjavom,
malo si nepovezan :)

Je li sad bolje? Inace NE VIDIM se pise odvojeno..... :wink: Znaci ipak si neki omladinac koji eto cisto, qrca radi dosao malo da stvara tenziju.....

trebao si učiti od svojih bliskih, oni su 90-ih bolje provocirali.
al eto i najebali.
pa ti je ipak bolje dok si ovako mali i neznaš neke stvari :)

rekao sam da me nikom ovdje više neću odgovarat na glupe i provocirajuče komentare, ****** vas i četnici i ustaše, davno su i jedni i drugi završili tamo gdje im je i mjesto.
ako neželite normalno razgovarat o problemima koji su naši i za koje smo sami krivi,
neznam šta da dodam vše na to.
znam samo jedno, svi vi koji su busate ovdje u nešta da je bilo ovako ili onako ste najobičniji klinci koji nisu baš na zavidnom nivou inteligencije i koji slušaju priče od svojih susjeda koji su u rat išli isključivo radi vlastite materijalne koristi i da bi se dobro napljačkali u hrvatskoj.
A ljudi srbi koji su se borili za neke ideale nekih pobunjenih srba u hrvatskoj i ljudi koji su izbjegli iz hrvatske bez potrebe sad mudro šute i mole boga da se to nije nikad dogodilo, ali nažalost je.
umjesto da se sramite svih počinjenih zločina koje su napravili neki srbi iz vlastitih interesa i
oblatili cijeli srpski narod, vi se još i kurčite s tim, e klinci neide to tako.
ja se svih naših zločina sramotim upravo zato jer bacaju mrlju na hrvatsku vojsku,
a to nebi trebalo biti tako.
od dva brata jedan kriminalac, jedan pošten čovjek sa obitelji, zar je i ovaj pošteni kriv što mu je brat kriminalac? ako čemo tako sudit, teško si ga nama, ko če uopče onda i ostati pošten,
jer ako okrivimo poštenog i mi postajemo kriminalci.
ja bih volio da do rata nikad nije došlo, ali nažalost je i nažalost u mom kraju.
vi klinci balavaci i ostali što samo puno serete ovdje, i ja imam svoj zločin, ali to
nije moje sudjelovanje u hrvatskoj vojsci, to je samo jedna stvar jer sam se veselio zbog takvih
kao što se vi kad vas je nato bombardirao, a isključivo samo iz jednog razloga, da vidite kako je to kad vas napdaju u vašoj kući bez nekog razloga.

Lijep pozdrav iz lijepe i ravne Slavonije!

Molim sve koji u normalnu raspravu i gledaju stvari objektivno koliko je to moguče u slučaju Hrvatske i Srbije, u puno stvar smo povezani, ali nas isto tako i puno stvari nažalost razdvaja, a za večinu smo samo krivi!

Pitanje je slijedeće:

Koliko Vas misli da se Savo Štrbac aktivirao u Veritasu zbog stvarno humanitarnih razloga,
a koliko Vas misli da je tamo najviše zbog stvari koja šira javnost nebi smijela saznati i tako prikriti neke stvari iz prošlosti kako svoje, tako i svoih najbližih suradnika?

Iskreno se nadam normalnim komentarima i normalnoj raspravi!

Lijepo pozdrav iz ravne Slavonije!

Не видим шта имамо да дискутујемо, имаш ли ишта осим инсинуације?

Не видим шта имамо да дискутујемо, имаш ли ишта осим инсинуације?

naravno da ima, ja sam kao prvo toliko naučen, pa mogu pročitati i čirilicu za koju iskreno vjerujem da se jako rijetko koristi u normalnom životu, osim u ovakvim situacijama dokazivanja nečega, ali neka, poštivam to, to je ipak vaše pismo
a kao drugo vidi se postavljena tema, pa eto, ako neko nema šta dodati na temu, lijepo ga molim da ni nepiše gluposti!
ja sam ovdje pročitao desetke tema i u temama za koje mislim da nemam dovoljno informacija ni nesudjelujem ili isključivo smo pitam nešta što me zanima vezano za tu temu

Па већ кад толико солиш памет дај неки податак. Ево ја те искључиво питам у вези теме коју си поставио. Што се тиче ћирилице,користим је сто посто а латиницу користи, кад пишем на енглеском јер ми само тако има смисла. И у праву си, то је наше писмо и треба да га користимо.

umjesto da se sramite svih počinjenih zločina koje su napravili neki srbi iz vlastitih interesa i
oblatili cijeli srpski narod, vi se još i kurčite s tim, e klinci neide to tako.

ja se svih naših zločina sramotim upravo zato jer bacaju mrlju na hrvatsku vojsku,
a to nebi trebalo biti tako.

Опет колективна кривица.

Него шта је Саво Штрбац конкретно урадио за време рата?

Опет колективна кривица.

Него шта је Саво Штрбац конкретно урадио за време рата?

bio je zamjenik predsjednika, kao i clan vlade zlocinacke tvorevine zvane rsk.
zaludivao je vlastiti narod ratno-huskackom demagogijom...bio je direktni zagovarac Velike Srbije kao i jedan od donosilaca odluke o odbijanju plana Z4
aboliran je dekretom vlade RH zbog ucesca u zlocinackom poduhvatu jer mu nije dokazano (za sad, dok ponovo netko ne propjeva od Srba) direktno ucesce u ratnim zlocinima

zaludivao je vlastiti narod ratno-huskackom demagogijom...bio je direktni zagovarac Velike Srbije kao i jedan od donosilaca odluke o odbijanju plana Z4
aboliran je dekretom vlade RH zbog ucesca u zlocinackom poduhvatu jer mu nije dokazano (za sad, dok ponovo netko ne propjeva od Srba) direktno ucesce u ratnim zlocinima

******,ma sto posto je kriv!i ovo Hrvati nazivaju argumentima?koji licemeri...proterali,pobili....i sad moralisu......muka mi je bre!

Биле је својевремено једна пропагандна емисија на ХРТ-у "Сликом на слику", па пошто видим да је кренуло, хајде и ја да се придружим констатацији да се усташтво упокојило прије пола стољећа.
На сву срећу ту су млади нараштаји.
budakspomenikaa4.jpg

Зашто је злочиначка? У чему је њен злочин? :confused:

Знаш, кад слушам поједине хрвате као да слушам Шешеља на хрватски начин......
Без аргумената, и са разноврсним речником ''ратно хушкачка демагогија, Велика Србија, итд, итд...''
Јел имаш неке доказе за те тврдње....

И на крају кад ово изјавиш, постајеш контрадикторна...........
Како то док неко од Срба не проева? :confused::confused:

Осим што ти се нигде на свету не може судити два пута за исто дело, осим у усташкој глави.

Осим што не можеш да будеш аболиран ако ниси пре тога осућен а ако си осућен врати се на прву ставку.

И онда он прича о некаквој озбиљности у току дискусије.

Биле је својевремено једна пропагандна емисија на ХРТ-у "Сликом на слику", па пошто видим да је кренуло, хајде и ја да се придружим констатацији да се усташтво упокојило прије пола стољећа.
На сву срећу ту су млади нараштаји.
budakspomenikaa4.jpg

Daj ne postavljaj takve slike dobijam napade nacionalizma.

Осим што ти се нигде на свету не може судити два пута за исто дело, осим у усташкој глави.

Осим што не можеш да будеш аболиран ако ниси пре тога осућен а ако си осућен врати се на прву ставку.

И онда он прича о некаквој озбиљности у току дискусије.

Vlada RH donijela je Zakon o amnestiji za sve sudionike vojske, institucija i organa vlasti tzv. rsk, za koje nije dokazano da su direktno sudjelovali u ratnim zlocinima..., znaci za sve "obicne" pobunjenike...a pobuna protiv drzave ciji si gradanin je svugdje u svijetu kaznjivo dijelo...i zbog toga kazem aboliran je...nisam pravnik, ali mislim dali reci amnestiran ili aboliran ne mijenja sustinu recenog u ovom slucaju..a to je, da su oslobodeni odgovornosti za pocinjeno...

Има ту нешто, на слици поред порнићарке је управо једна верзија аутсајдера из краја, мање симпатична у сваком случају, ко зна колико му је требало да се пришљамчи за сликање.

Зашто је злочиначка? У чему је њен злочин? :confused:

ne samo da je takvom, u presudi Babicu u Haag-u definirana, nego je ta paradrzavica na tudem teritoriju zlocinacka prvesnstveno zbog pocinjenih zlocina...protjerivanjem, pljackanjem, ubijanjem svega hrvatskoga i nesrpskoga sa njenog podrucja...
cudi me da ti to ne vidis

Знаш, кад слушам поједине хрвате као да слушам Шешеља на хрватски начин......
Без аргумената, и са разноврсним речником ''ратно хушкачка демагогија, Велика Србија, итд, итд...''
Јел имаш неке доказе за те тврдње....

jos jednom, procitaj presudu Babicu i drugima; osim toga ako ti se da guglaj malo, naci ces mnostvo dokaza, npr. ratno-huckaskih govora celnika tzv.rsk (medu njima i Strbca), gdje je srpski grob tu je i Srbija i slicne nebuloze...takoder ces naci i gomilu podataka o tome kako su smjenili i usutkovali Raskovica i ostale koji su htjeli suzivot..

И на крају кад ово изјавиш, постајеш контрадикторна...........
Како то док неко од Срба не проева? :confused::confused:

nekolicina Srba u Haag-u je, poput Babica, Plavsicke i drugih "propjevala" (deal zbog smanjenja kazne) i napricali dosta toga, ti dokumenti ce biti dostavljeni RH; isto kao i onaj Kapetan Dragan, koji se brani dokazima da nije on bio pocinitelj zlocina, nego Martic i Co i kad je on stizao na mjesto zlocina uglavnom kad je bilo kasno i da je vrsio samo "sanaciju" terena..
osim toga, mnostvo dokumenata koji su pronadeni nakon oslobodenja RH jos nisu posve obradeni od tuziteljstva RH (a momentalno za to nema ni politicke volje), tako da ce tu biti jos iznanedenja..

Back