Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja verovatno upadam sada kao pao sa Marsa :D Nadam se da ćete mi odgovoriti na dva pitanja :
1. Koliko je vremena potrebno da se spreme ispiti za Ovlašćenog računovodju (6,9 ili 12 meseci, možda i više, interesuje me okvirno vreme i težina) ?
2. Da li se ispiti mogu polagati iako nemam dana radnog iskustva, 1 godinu iskustva i sl. (AKCENAT je na samom polaganju a ne na dobijanju licence koju bih dobio kada bih ispunio uslov za radno iskustvo) ?
Hvala Vam najlepše.

Ja sam eticki kodeks samo procitala medjutim sva pitanja u martu bila su iz dela za ovlascene javne racunovodje.Knjigu revizija isto procitajte informativno sve ali 3-4 oblasti su bile najvise zastupljene....posaljite mi mail da vas uputim i posaljem jos nesto do cega sam u medjuvremenu dosla.Inace ja sam polozila u martu samo tu literaturu sam koristila
Pozdrav. Ako možete pošaljite mi materijal za 2.9. koji imate na mail nenad.hafner@gmail.com. Hvala unapred.

Postovane kolege
Da li mozete da mi pomognete? Da li neko zna kakva ce pitanja biti za polaganje ispita za racunovodju? Treba mi 1.2informacije za menadzment i kontrolu, 1.4Racunovodtsvo troskova, 1.5Sprovodjenje revizorskih procedura, 1.6Poreski sistem, 1.8Sastavljanje finasiskih izvestaja, 1.9Planiranje, kontrola i menadzment performansi. Ako neko ima pitanja, skripte bila bih Vam zahjvalna da mi posaljete na email plecaskice4@gmail.com
Hvala unapred
Postovana, ako vam je neko poslao kopije testova ili bilo sta, molim vas prosledite i meni na meil, marijabrstina@gmail.com, i ja te ispite treba da polazem. Hvala unapred

Back