Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postovane kolege
Da li mozete da mi pomognete? Da li neko zna kakva ce pitanja biti za polaganje ispita za racunovodju? Treba mi 1.2informacije za menadzment i kontrolu, 1.4Racunovodtsvo troskova, 1.5Sprovodjenje revizorskih procedura, 1.6Poreski sistem, 1.8Sastavljanje finasiskih izvestaja, 1.9Planiranje, kontrola i menadzment performansi. Ako neko ima pitanja, skripte bila bih Vam zahjvalna da mi posaljete na email plecaskice4@gmail.com
Hvala unapred

Zdravo svima! Da li ima neko literaturu za polaganje ispita u savezu racunovodja za zvanje racunovodja? (1.1.....1.9) Bilo sta, skripte, ispite i testove? Nek mi pošalješ na mail ivailic.p79@gmail.com Hvala unapred svima
Ako ste nasli nekog da Vam je poslao skripte za polaganje svih istpita za Racunovodju 1.2,1.4,1.5,1.6,1.7,1.8 i 1.9 saljite mi na email pavlovicbiljana75@gmail.com
Hvala.

Poštovane kolege, imam jednu dilemu što se tiče karijere, pa bi mi značilo da vidim šta drugi misle ili da li su se možda već susretali sa ovim.

Ove godine sam upisao Ekonomski fakultet i završiću ga do 2026. Tokom studija, skupiću dovoljno radnog staža na poljima računovodstva kako bih stekao zvanje "računovođa".

E sad, da li je vredno ići rutom:
A) Steći prvo zvanje "računovođa", pa po završetku faksa završiti ispite za zvanje "ovlašćeni računovođa";ili
B) Završiti prvo faks, pa onda direktno skočiti na zvanje "ovlašćeni računovođa"?

Čitam onaj pravilnik i deluje mi kao da nema potreba da završavam ispite za zvanje "računovođa" ako ću svejedno završiti faks i biti u mogućnosti da odmah jurim zvanje "ovlašćeni računovođa". Ne znam da li bih možda time propustio neko bitno znanje u ispitima 1.1-1.9? Svakako hvala unapred, svaka procena i mišljenje će mi značiti!

Postovanje kolege, u septembru polazam ispit 2.7 i cuo sam da na ispitu nema teorijskih zadataka vec samo zadaci, da li je to tacno?

I da li su zadaci i dalje isti koji se vrte godinama ili je bilo nekih promena?

Ako neko ima literaturu/skripte iz ovog ispita koju bi hteo da podeli bio bih zahvalan. Mozete poslati na mail dejanmekic92@gmail.com Hvala unapred
Nema, samo su zadaci. Prilično težak ispit, puno zadataka a malo vremena. Zadaci veoma isti godinama. Dobro je ići na konsultativnu nastavu, jer tek tamo neke stvari budu jasne...

Prilozi

Poštovane kolege molim Vas za pomoć. Potrebno mi je što pre rešenja ovih zadataka kako bi uporedila sa mojim . Početnik sam pa mi je pomoć mnogo dobrodošla . Ako je neko od kolega voljan da mi pošalje odgovore za ispit 1.3 na mejl milevanikolic9@gmail.com bila BiH veoma zahvalna.

Prilozi

• 1.3 3 strana dec 2021.pdf+2022 (1).pdf
    1.3 3 strana dec 2021.pdf+2022 (1).pdf
    270,4 KB · Pregleda: 96
  • IMG-ff6d6459fc4cacd97c78c69180e021e8-V (1).jpg
    IMG-ff6d6459fc4cacd97c78c69180e021e8-V (1).jpg
    150,3 KB · Pregleda: 127

Back