Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Poštovane kolege,

Da li je neko u poslednja 2-3 roka polagao ispite 2.1 i 2.2? Kakva su iskustva i da li imate eventualno primere ispitnih pitanja ili da preporučite literaturu iz koje ste spremali ispite? Unapred hvala na odgovoru.
Polagala sam oba u junu. 2.2 je potpuno isti kao sa testova ranijih godina a 2.1 je bio drugaciji,bio je samo jedan zadatak od 15 tak dana i u okviru svakog dana po 2-3 promene.Zadatak sa preduzecem koje je u pdv-u i sa racunanjem razlike u ceni,prilicno kompleksan zadatak i zahteva dobru koncentraciju ali ako ste u ovom poslu ovaj predmet vam nece biti problem.Zadatka sa amortizacijom nije bilo

Polagala sam oba u junu. 2.2 je potpuno isti kao sa testova ranijih godina a 2.1 je bio drugaciji,bio je samo jedan zadatak od 15 tak dana i u okviru svakog dana po 2-3 promene.Zadatak sa preduzecem koje je u pdv-u i sa racunanjem razlike u ceni,prilicno kompleksan zadatak i zahteva dobru koncentraciju ali ako ste u ovom poslu ovaj predmet vam nece biti problem.Zadatka sa amortizacijom nije bilo
Hvala na odgovoru, nisam u ovom poslu nažalost još uvek, tek to imam u planu, pa krećem od 0 :)

Ja sam eticki kodeks samo procitala medjutim sva pitanja u martu bila su iz dela za ovlascene javne racunovodje.Knjigu revizija isto procitajte informativno sve ali 3-4 oblasti su bile najvise zastupljene....posaljite mi mail da vas uputim i posaljem jos nesto do cega sam u medjuvremenu dosla.Inace ja sam polozila u martu samo tu literaturu sam koristila
Postovana Gordana,

Zainteresovana sam za informacije koje imate vezano za polaganje ispita 2.9., kao i da li ste u mogucnosti da mi literaturu za ispit 2.9.,posaljete na mail: babicm983@gmail.com

Unapred hvala

Pozdrav svima, ako neko ima testove i literaturu za 2.9 molim da mi pošalje na soulboy993@gmail.com, bio bih vam veoma zahvalan.
Puno sreće u predstojećem ispitnom roku.
Poštovani Dušane,
probala bih i ja u predstojećem roku da polažem 2.9 pa bih Vam bila zahvalna ako biste mi mogli poslati testove i literaturu za ovaj ispit.
Ako nije problem može na mail dragana.ajdukovic77@gmail.com
Unapred se zahvaljujem i želim i Vama sreću u predstojećem oktobarskom roku.

Ja sam eticki kodeks samo procitala medjutim sva pitanja u martu bila su iz dela za ovlascene javne racunovodje.Knjigu revizija isto procitajte informativno sve ali 3-4 oblasti su bile najvise zastupljene....posaljite mi mail da vas uputim i posaljem jos nesto do cega sam u medjuvremenu dosla.Inace ja sam polozila u martu samo tu literaturu sam koristila
Poštovana Gordana,
da li biste mogli molim Vas i meni da pošaljete materijal za ispit 2.9? Pokušala bih u oktobarskom roku da polažem.
Moj mail dragana.ajdukovic77@gmail.com.
Hvala unapred,

Postovana @GordanaN88 da li mozete da mi posaljete sav materijal vezano za ispit 2.2

Back