Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sada čuh nešto neverovatno

Kaže mi drugarica u 4:10 poslali joj knigovođa obaveštenje da je umesto 600k poreza prijavila 0 jer joj je falio jedan papir a to je izvozna deklaracija za re-exportnu robu

Kaže dobila je 20- tak ulazni računa prekasno 13.7 u 13 h pa nije stigla da sve proknjiži i eto zapela joj ta izvozna deklracija u 14:20

Te ona u 16:06 odlućila da prijavi porez 0 i prestala da se javlja na telefon

Da li je iko ikada čuo za ovako nešto ?

Sad u nedelju,28. juna izlazim na ispit 1.7 i mnogo bi mi značilo ako bi neko imao ispitna pitanja iz ranijih rokova. Moj mail je jelenapantelic83@gmail.com
Ja imam skriptu za 1.5 i ispitna pitanja koja sam imala u decembarskom roku kao i skriptu i ispitna za 1.6. Hvala unapred
Da li mozete da mi posaljete na mail ukoliko imate bilo kakve skripte ili testove za polaganje ispita od 1.1 do 1.9? Hvala
topalovicaleksa792@hmail.com

Poštovane kolege,
prvi put se prijavljujem za polaganje ispita za računovođu, za decembar. Molila bih vas , ako neko ima testove iz prethodnih rokova, za ispite od 1.1-1.9, da mi prosledi na mail tbucevac@gmail.com, ako nije problem. Hvala puno:)
Da li mozete da mi prosledite sve testove ili skripte za ispite od 1.1 do 1.9 na mail
topalovicaleksa792@gmail.com
Hvala.

Back