MarijaJocko
Početnik
- Poruka
- 18
Molim vas i meni ako imate nesto za 2.8 na email mj9602693@gmail.com hvala unapredPošaljite mi mail adresu da prosledim šta imam.
Pozdrav!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Molim vas i meni ako imate nesto za 2.8 na email mj9602693@gmail.com hvala unapredPošaljite mi mail adresu da prosledim šta imam.
Pozdrav!
Ako moze i meni za 2.1 i 2.6 i 2.8 materijal bila bih zahvalna na mj9602693@gmail.comMirjana, mozete li mi proslediti materijal za 2.1 na bojana.v2014@gmail.com
Hvala
Ako mozete i meni za 2.6 na mj9602693@gmail.com unapred zahvalnapotrebni 2.6 ako može...veliko hvala
tanja.pana@gmail.com
Mozete i meni ako imate nesto za 2.8 na mj9602693@gmail.combhvala unapred i ako imate nesto za 2.6 i 2.1Ivana, poslaću Vam ja sve što imam, a Vi prosledite meni to što imate za ovaj ispit 2.8
Molim vas ako mozete meni da prosledite knjigu za 2.6 na mj9602693@gmail.com unapred hvalaAko imate knjigu za 2.2. molim Vas prosledite mi!!!
Imam odlicnu knjigu za 2.6.
Postovana koleginice, ako ste voljni i meni da prosledite za 2.2 i 2.6 na gordana0901@gmail.com
Moze meni ako imate nesto za 2.6 na email mj9602693@gmail.com jvala unapred
Da li mozete i meni materijal za 2.6 2.8 na mj9602693@gmail.com hvala unapredPoštovana Gordana,
Da li možete da mi pošaljete materijal za ispite 2.6;2.7;2.8;2.9, ukoliko iste imate? mejl tamara.996.b@gmail.com
Hvala unapred![]()
Postovana Gordana ako mozete i meni za 2.6 i 2.8 i 2.1 na mj9602693@gmail.comZa 2.9 procitajte i kodeks u martu je bilo puno pitanja iz njega ostalo Vam saljem
Postovani ako mozete i meni za 2.1 i 2.6 na email mj9602693@gmail.combunapred zahvalnaPozdrav, ukoliko mozete da mi prosledite materijale za 2.1. I 2.2. Na natasa.zivadinovic@yahoo.com
Postovani ako mozete i meni nesto sto imate za 2.1 i 2.6 na mj9602693@gmail.com hvala unapredPoštovani,
da li mi možete poslati materijal za ispite 2.6 , 2.8 i 2.9 na marijana.prekajski.bps@gmail.com?
Hvala unapred!
Da li mozete da mi prosledite na mail sve sto imate u vezi ispita za racunovodju,od 1.1 do 1.9? topalovicaleksa792@gmail.comPozdrav svima, polazem ispite za racunovodju, prihvaceni su mi 1.1 i 1.3 pa bih zamolila ako neko ima testove ili skripte da mi posalje na milka.marjanovic89@gmail.com
Ja imam u pdf-u prirucnik za primenu mfsi, medjunarodni racunovodstveni standard i kontni okvir, ako nekome treba neka ostavi mail.
Da li mozete da mi posaljete na mail ukoliko imate bilo kakve skripte ili testove za polaganje ispita od 1.1 do 1.9? HvalaSad u nedelju,28. juna izlazim na ispit 1.7 i mnogo bi mi značilo ako bi neko imao ispitna pitanja iz ranijih rokova. Moj mail je jelenapantelic83@gmail.com
Ja imam skriptu za 1.5 i ispitna pitanja koja sam imala u decembarskom roku kao i skriptu i ispitna za 1.6. Hvala unapred
Da li mozete da mi prosledite materijal koji imate na mail? topalovicaleksa792@gmail.comSad u nedelju,28. juna izlazim na ispit 1.7 i mnogo bi mi značilo ako bi neko imao ispitna pitanja iz ranijih rokova. Moj mail je jelenapantelic83@gmail.com
Ja imam skriptu za 1.5 i ispitna pitanja koja sam imala u decembarskom roku kao i skriptu i ispitna za 1.6. Hvala unapred
Da li mozete da mi prosledite testove i skripte koje imate? Moj mail je topalovicaleksa792@gmail.comDobar dan kolege, da li neko ima testove 1.6 i 1.7. po mogućnosti nešto novije jer ja imam testove još iz 2008 i 2010. Ako nekome treba proslediću te starije. Unapred hvala. jaksa.izolda5@gmail.com
Da li ste pronasli neku literaturu? Ja sam pocetnik pa ukoliko imate bilo sta,da li mozete da mi prosledite na mailDrage kolege, da li neko ima literaturu za Racunovodju. Potrebno mi je sve pantelic13@gmail.com
Hvala unapred
Da li mozete da mi prosledite sve testove ili skripte za ispite od 1.1 do 1.9 na mailPoštovane kolege,
prvi put se prijavljujem za polaganje ispita za računovođu, za decembar. Molila bih vas , ako neko ima testove iz prethodnih rokova, za ispite od 1.1-1.9, da mi prosledi na mail tbucevac@gmail.com, ako nije problem. Hvala puno![]()
Da li mozete proslediti meni materijal za ispit 2.6 na adresu dusanv@stcable.net ?Molim Vas za materijal za 2.1; 2.7 i 2.8. na mejl ilijavitas2020@gmail.com
Ako nekome treba 2.2 ili 2.6 neka piše da šaljem. Materijal je sa konsultacija sada u junu.
Ako moze I meni materijal sa konsultacija i za 2.2 i za 2.6 Unapred hvala. emailDa li mozete proslediti meni materijal za ispit 2.6 na adresu dusanv@stcable.net ?