Poštovane kolege, zamolio bih vas da mi pošaljete literaturu i novije primere testova za ispit 2.2. na mail nenad.mitrovic@outlook.com
Hvala unapred.
Hvala unapred.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja bih zamolila ako možete da mi pošaljete materijal za ispit 2.6. na adresu brankicp01@gmail.comDa li mozete proslediti meni materijal za ispit 2.6 na adresu dusanv@stcable.net ?
Treba mi testovi za 1.8 i 1,9 ispit 064/166-77-85 DimitrijeZdravo,
ISPIT 2.9. REVIZIJA I INTERNA KONTROLA
prodajem knjigu, 3 skripte (ukljucujuci kodeks za prof.racunovodje), najvazniji delove iz knjiga, preko 30 testova i zadataka kome je potrebno, cena 1.500,00 + postarina (moze i licno preuzimanje). Napomena: njiga je u pdf formatu.
Postovana Gordana, mozete li da mi posaljete literaturu za ispit 2.9 na mejl mladen.zivanovic82@gmail.com?Ja sam eticki kodeks samo procitala medjutim sva pitanja u martu bila su iz dela za ovlascene javne racunovodje.Knjigu revizija isto procitajte informativno sve ali 3-4 oblasti su bile najvise zastupljene....posaljite mi mail da vas uputim i posaljem jos nesto do cega sam u medjuvremenu dosla.Inace ja sam polozila u martu samo tu literaturu sam koristila
Pozdrav,Pozdrav
Da li neko moze da mi posalje testove skripte za predmete 2.6, 2.7, 2.8 i 2.9
Unapre zahvalna
lekii81@gmail.com
Poštovana Mirjana,Poštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Poštovana Mirjana,Poštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Koleginice, ne možete polagati 2.8, dok ne položite ispit 2.2Poštovani,
Počinjem sa pripremama za polaganje ispita za Ovlašćenog računovođu,
može li neko da mi pošalje materijal za ispite 2.2, 2.4, 2.6, 2.7, 2.8 i 2.9 ili da mi se javi na mejl
milap19@yahoo.com
da se čujemo oko dokumentacije i ispita?
Danas sam počela da spremam 2.4 i kupila literaturu za 2.8 koja je preobimna pa mi je svaka pomoć dobrodošla, hvala!![]()
Čekam potvrdu od fakulteta o položenim ispitima sa mastera, pisaću molbu savezu da me oslobode 2.2 jer imam položeno Upravljačko računovodstvo, Poslovne finansije i još tri ispita koja pokrivaju tu materiju. Rečeno mi je u Savezu da će me najverovatnije osloboditi, ali svakako za početak polažem 2.4 i 2.6 ove godine, a ostale sledeće godine, možda eventualno i 2.9 u decembru ako stignemKoleginice, ne možete polagati 2.8, dok ne položite ispit 2.2
Za oslobađanje morate da pošaljete upit savezu, imate uputstvo na sajtuPozdrav, imam dva pitanja ako neko zna. Koji ispiti se priznaju sa Bg ekonomskog fakulteta, smer bankarstvo I kojom dinamikom se polažu ispiti, proizvoljno ili ima neki rok?
Hvala na odgovoru, mislio sam ako ima nekog sa tog smera, pa da kaže čega su ga oslobodili.Za oslobađanje morate da pošaljete upit savezu, imate uputstvo na sajtu
ПРИЗНАВАЊЕ ИСПИТА
За ослобађање полагања појединих испита, по основу испита полаганих током редовног школовања, кандидати подносе захтев Комисији за едукацију Савеза РР Србије и прилажу следећа документа:
Комисија за признавање испита разматра појединачне захтеве и на основу усаглашености наставног плана са студија и програма РОС 31 доноси одлуку о признавању испита и о томе вас обавештава. Испити који су признати се пријављују и уплаћује се накнада за признате испите (накнада за признавање испита је једнака накнади за полагање испита) након чега се доставља Решење о признатим испитима.
- Захтев за признавање (слободна форма са контакт подацима)
- Копију дипломе
- Уверење о положеним испитима или копију Прилога/Додатка дипломе
Иницијални преглед Комисије за признавање испита је без накнаде. За сваки наредни захтев истог кандидата за преглед од стране Комисије, накнада износи 3.600 дин.
Сву документацију за признавање испита можете послати поштом на: Савез рачуновођа и ревизора Србије, Његошева 19, 11000 Београд, или путем e-mail-a на profesionalnazvanja@srrs.rs
što se tiče polaganja, možete već u oktobru kad objave da će biti rok da polažete neki ispit, imate rok do 1.1.2023. da steknete licencu ako mislite samostalno da radite, ispite možete da polažete bez nekog naročitog redosleda, s tim što su neki položeni ispiti uslov za polaganje drugih ako niste oslobođeni 2.1 i 2.2 ispita, ali to sve proverite sa savezom kad budete slali upit, pozdrav
Mene su oslobodili 2.1,3 i 5 prilikom prvog upita ali sutra šaljem drugi jer sam u međuvremenu završila i master.Hvala na odgovoru, mislio sam ako ima nekog sa tog smera, pa da kaže čega su ga oslobodili.
Možeš da mi javiš ovde kad ti odgovore? U dodatku diplome pišu svi ispiti koji su položeni, valjda čitaju. Znači postoji opcija i molba da se piše za neki ispit.Mene su oslobodili 2.1,3 i 5 prilikom prvog upita ali sutra šaljem drugi jer sam u međuvremenu završila i master.
Mislim da treba u zahtevu naglasiti da si položio upravljačko što bi trebalo da nas oslobodi 2.2 ali videću kad mi odgovore
važi javićuMožeš da mi javiš ovde kad ti odgovore? U dodatku diplome pišu svi ispiti koji su položeni, valjda čitaju. Znači postoji opcija i molba da se piše za neki ispit.
Mogućevaži javiću
ako ćemo iskreno, mislim da namerno napišu manji broj ispita kada pitaš prvi put jer je besplatno, da bi platio 3600din pri drugom upitu xD ili se makar nadam tome haha