KontoExpert
Početnik
- Poruka
- 4
Da, to su ispiti 2.3, 2.4, 2.5 i 2.92.3, 2.4, 2.9 verovatno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, to su ispiti 2.3, 2.4, 2.5 i 2.92.3, 2.4, 2.9 verovatno
Postovana Gordana,Ja sam eticki kodeks samo procitala medjutim sva pitanja u martu bila su iz dela za ovlascene javne racunovodje.Knjigu revizija isto procitajte informativno sve ali 3-4 oblasti su bile najvise zastupljene....posaljite mi mail da vas uputim i posaljem jos nesto do cega sam u medjuvremenu dosla.Inace ja sam polozila u martu samo tu literaturu sam koristila
Hvala na odgovoruBilo je kao i prethodnih godina...zadaci uglavnom isti. Ako imate testove prethodnih godina, to je to.
Hvala na odgovoruZadaci su bili slični onima koji se vrte po netu ili ako idete na konsultacije. Teorijska pitanja otvorenog tipa su bila dosta iz knjige...linearno programiranje, trošak informacije, cenovna elastičnost tražnje i sl.. Znači, po meni za teorijski deo treba preći knjigu i osnovne definicije iz knjige.
Iz koje knjige ste učili? Kodeks ima ca 300 str, a vidim i Antić isto... nemoguće je da se za 3 dana spremi?! Dajte neki savet, molim vas!Hvala GordanaN88 na ovom komentaru.
Posle vašeg komentara ja sam našao knjigu na netu, pripremio ispit iz nje za 3 dana i položio u martovskom roku online!!
Sve preporuke za knjigu.
Sad vidim odgovor, hvala. Mail je emina.madzarevic77@gmail.comJa sam eticki kodeks samo procitala medjutim sva pitanja u martu bila su iz dela za ovlascene javne racunovodje.Knjigu revizija isto procitajte informativno sve ali 3-4 oblasti su bile najvise zastupljene....posaljite mi mail da vas uputim i posaljem jos nesto do cega sam u medjuvremenu dosla.Inace ja sam polozila u martu samo tu literaturu sam koristila
Molim Vas možete li mi poslati taj materijal sa konsultacija za 2.2 i 2.6 na mail marija.puljezevic@gmail.comMolim Vas za materijal za 2.1; 2.7 i 2.8. na mejl ilijavitas2020@gmail.com
Ako nekome treba 2.2 ili 2.6 neka piše da šaljem. Materijal je sa konsultacija sada u junu.
Da li bi neko mogao i meni da prosledi materijal za ispit 2.2 i 2.6., mail: tashatasha8832@gmail.comMolim Vas za materijal za 2.1; 2.7 i 2.8. na mejl ilijavitas2020@gmail.com
Ako nekome treba 2.2 ili 2.6 neka piše da šaljem. Materijal je sa konsultacija sada u junu.
rekli su da ce mart i septembar biti samo za online ispite,e sad dal ce tako i biti ne znamDa li neko zna da li ce biti ispiti u septembru i koji?
sad je bilo i iz kodeksa i iz knjige malo je bio laksi rok od marta,bilo je pitanja eksterna revizija,rizici,materijalnost,ovlasceni javni racunovodjaDa li ste učili iz obe knjige, pošto u zbiru imaju ca 600 strana? Da li su pitanja pretežno iz Etičkog kodeksa ili iz Revizija-teorija i praksa(Andric), ili su pitanja iz obe knjige?
i meni ako moze ddsikanja@gmail.com. Hvala unpredPostovana Gordana,
Da li mozete i meni proslediti sta imate od literature i testova za 2.9?
marijana.prekajski.bps@gmail.com
Hvala puno
Ja sam izlazio sada na 2.2, ispit je bio kao iz testova ranijih godina, teorijska pitanja samo da se nauce definicije dobro a zadaci su istog tipa kao ranije-alokacija troskova, oskudni resursi, da se racuba sve oko prelomne tacke i grafik da se nacrta, onaj zad sa iskoriscenosti kapaciteta tipa 60% da li nastaviti poslovanje i to je to otprilike, samo dobro naucite zadatke iz testova a teoriju iz knjige definicije ili skripte sa teorijom. PozdravDrage kolege,
Da li je neko izlazio na ispit 2.2 ako moze da prenese iskustvo...
Zavisi koji ste smer bili, ja sam bio smer marketing i oslobodjen sam samo ispita 2.3 i 2.5, smer revizija je oslobodjen prvih pet od 2.1.do 2.5, ako ste imali upravljacko sigurno ste jos nekog ispita oslobodjeni a da niste smer revizija, ja ga nisam imao. PozdravPozdrav svima.
Zelim da pocnem sa polaganjem ispita za Ovlascenog racunovodju.
Zanima me kojih ispita se oslobadjam sa diplomom Osnovnih studija Ekonomskog fakulteta?
Da li imate neku preporuku kojim redosledom polagati ispite i koji sigurno nisu oslobadjajuci?
Hvala unapred![]()
Ako mozete da posaljete i meni za 2.6potrebni 2.6 ako može...veliko hvala
tanja.pana@gmail.com
Nisu bili slicniDa li je neko skoro izlazio na 2.1? Moze li da podeli iskustvo? Kako su izgledali ispitni zadaci? Da li su slicni kao od pre 10 godina, jer vecina nas ima primere od tad. Svaka info dobrodosla.
Hvala
Ne znam zasto ne moze online, pretpostavljam da je zbog zadataka.Postovane kolege, moze li mi neko reci zasto se ispiti 2.6 2.7 i 2.8 ne mogu polagati online?
Je li zato sto sadrze u sebi zadatke?
I kakva su generalno pitanja na ovim ispitima? Da li i ovde imamo zaokruzivanje ili moramo rucno da upisujemo sve odgovore? Hvala unapred.
Hvala na odgovoruJa sam izlazio sada na 2.2, ispit je bio kao iz testova ranijih godina, teorijska pitanja samo da se nauce definicije dobro a zadaci su istog tipa kao ranije-alokacija troskova, oskudni resursi, da se racuba sve oko prelomne tacke i grafik da se nacrta, onaj zad sa iskoriscenosti kapaciteta tipa 60% da li nastaviti poslovanje i to je to otprilike, samo dobro naucite zadatke iz testova a teoriju iz knjige definicije ili skripte sa teorijom. Pozdrav
Postovani, da li biste bili ljubazni da mi prosledite materijale za 2.6 i 2.9. naĆaao, mogu da dobijem testove za 2.6?
Mail je sanja.blazic.11@vipos.edu.rs
Ostavi mi mail, pa cu ti prslediti 2.9 sta imam
Pozdrav, da li imate literaturu za računovođuKome trebaju knjige za ovlascenog neka se javi .....
Postovani jel mozete meni za 2.6na email mj9602693@gmail.com unapred hvalaPoštovana Mirjana,
Da li bi bili ljubazni da mi posaljete literaturu za ispite 2.6 i 2.9 na mail dusicatutunovic@hotmail.com?
Hvala unapred.![]()
Ako moze i meni nesto dodatno posto knjigu imam al nisam dobro uradila na mj9602693@gmail.comPostovana Gordana,
Da li mozete i meni proslediti sta imate od literature i testova za 2.9?
marijana.prekajski.bps@gmail.com
Hvala puno