GordanaN88
Obećava
- Poruka
- 61
Grupa o kojoj sam tu govorila je ugasena u martu recimo a sada sam u Racunovodje Srbije sertifikati i licencePozdrav Gordana,na koju fb grupu konkretno mislite? Hvala na odgovoru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grupa o kojoj sam tu govorila je ugasena u martu recimo a sada sam u Racunovodje Srbije sertifikati i licencePozdrav Gordana,na koju fb grupu konkretno mislite? Hvala na odgovoru
Hvala ,i ja sam se upravo učlanila u ovu grupu.Grupa o kojoj sam tu govorila je ugasena u martu recimo a sada sam u Racunovodje Srbije sertifikati i licence
Ako Vam nije problem, pošaljite mi na mail kontoexpertagencija@gmail.compotrebni 2.6 ako može...veliko hvala
tanja.pana@gmail.com
Da li ste učili iz obe knjige, pošto u zbiru imaju ca 600 strana? Da li su pitanja pretežno iz Etičkog kodeksa ili iz Revizija-teorija i praksa(Andric), ili su pitanja iz obe knjige?isto je tako i sad bilo,ponovilo se dosta pitanja iz marta...i ja sam sad pretezno to gledala i ucila i iskreno se nadam da cu ovog puta proci jer sam u martu pala al tad nisam znala za tu knjigu
ovaj rok cini mi da je bilo dosta jasnijih pitanja i dosta pitanja identicna kao u martu
Mirjana, mozete li mi proslediti materijal za 21 i 23 danijelaconic@gmail.comPoštovani,
posedujem materijal za polaganje ispita 21,22,23,26,27,28 i 29
Ivana, poslaću Vam ja sve što imam, a Vi prosledite meni to što imate za ovaj ispit 2.8Poštovane koleginice i kolege, ako neko ima nešto za 2.8 od ispitnih testova, molim Vas da pošaljete na mail ivan1986.petrovic@gmail.com
Ja imam za rok jun iz 2017/2018/2019...ako nekome treba.
Pozdrav
Koliko sam ja upucena sve boduju parcijalnoPostovane kolege,
Da li neko zna da li se na ispitu priznaje deo zadatka, tipa ako isti zadatak ima racunanje pod a, b, v, g.... da li priznaju deo ili mora sve da se odgovori?
Hvala vam puno na odgovoru, nadam se da je takoKoliko sam ja upucena sve boduju parcijalno
Molim ako ste dobili testove ako možete da prosledite na majanov80@gmail.com Hvalaa
Ako može i meni na mail 2.6, djuki91bc@gmail.compotrebni 2.6 ako može...veliko hvala
tanja.pana@gmail.com
Bilo je kao i prethodnih godina...zadaci uglavnom isti. Ako imate testove prethodnih godina, to je to.Drage kolege,
Da li je neko izlazio na ispit 2.2 ako moze da prenese iskustvo...
Ja sam eticki kodeks samo procitala medjutim sva pitanja u martu bila su iz dela za ovlascene javne racunovodje.Knjigu revizija isto procitajte informativno sve ali 3-4 oblasti su bile najvise zastupljene....posaljite mi mail da vas uputim i posaljem jos nesto do cega sam u medjuvremenu dosla.Inace ja sam polozila u martu samo tu literaturu sam koristilaDa li ste učili iz obe knjige, pošto u zbiru imaju ca 600 strana? Da li su pitanja pretežno iz Etičkog kodeksa ili iz Revizija-teorija i praksa(Andric), ili su pitanja iz obe knjige?
Zadaci su bili slični onima koji se vrte po netu ili ako idete na konsultacije. Teorijska pitanja otvorenog tipa su bila dosta iz knjige...linearno programiranje, trošak informacije, cenovna elastičnost tražnje i sl.. Znači, po meni za teorijski deo treba preći knjigu i osnovne definicije iz knjige.Drage kolege,
Da li je neko izlazio na ispit 2.2 ako moze da prenese iskustvo...
Nisu oslobađajući 2.6,2.7,2.8,2.9. Zavisno od toga gde ste završili fakultet i koji smer priznaju Vam maksimalno 5 ispita sa faxa.Pozdrav svima.
Zelim da pocnem sa polaganjem ispita za Ovlascenog racunovodju.
Zanima me kojih ispita se oslobadjam sa diplomom Osnovnih studija Ekonomskog fakulteta?
Da li imate neku preporuku kojim redosledom polagati ispite i koji sigurno nisu oslobadjajuci?
Hvala unapred![]()
Sigurno morate 2.6;2.7;2.8;2.9. Tih se ne možete osloboditi šta god da ste završili.Hvala puno @Tanjarajsp73
Smer revizija i racunovodstvo, modul finansijsko upravljanje.
U vezi oslobadjanja, sta podrazumeva obrazac u slobodnoj formi kod podnosenja zahteva za oslobadjanje i koliko se ceka na odgovor?
Ja bih u medjuvremenu spremala ispite dok cekam odgovor, pa bih da znam sta sigurno moram polagati![]()
U SRRS su mi odgovorili da samo ispiti koji se polažu online će moći da imaju više od 2 roka. Ne znaju koji su to rokoviDa li neko zna da li ce biti ispiti u septembru i koji?
2.3, 2.4, 2.9 verovatnoU SRRS su mi odgovorili da samo ispiti koji se polažu online će moći da imaju više od 2 roka. Ne znaju koji su to rokovi