Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
isto je tako i sad bilo,ponovilo se dosta pitanja iz marta...i ja sam sad pretezno to gledala i ucila i iskreno se nadam da cu ovog puta proci jer sam u martu pala al tad nisam znala za tu knjigu
ovaj rok cini mi da je bilo dosta jasnijih pitanja i dosta pitanja identicna kao u martu
Da li ste učili iz obe knjige, pošto u zbiru imaju ca 600 strana? Da li su pitanja pretežno iz Etičkog kodeksa ili iz Revizija-teorija i praksa(Andric), ili su pitanja iz obe knjige?

Poslednja izmena:
Da li ste učili iz obe knjige, pošto u zbiru imaju ca 600 strana? Da li su pitanja pretežno iz Etičkog kodeksa ili iz Revizija-teorija i praksa(Andric), ili su pitanja iz obe knjige?
Ja sam eticki kodeks samo procitala medjutim sva pitanja u martu bila su iz dela za ovlascene javne racunovodje.Knjigu revizija isto procitajte informativno sve ali 3-4 oblasti su bile najvise zastupljene....posaljite mi mail da vas uputim i posaljem jos nesto do cega sam u medjuvremenu dosla.Inace ja sam polozila u martu samo tu literaturu sam koristila

Drage kolege,
Da li je neko izlazio na ispit 2.2 ako moze da prenese iskustvo...
Zadaci su bili slični onima koji se vrte po netu ili ako idete na konsultacije. Teorijska pitanja otvorenog tipa su bila dosta iz knjige...linearno programiranje, trošak informacije, cenovna elastičnost tražnje i sl.. Znači, po meni za teorijski deo treba preći knjigu i osnovne definicije iz knjige.

Pozdrav svima.
Zelim da pocnem sa polaganjem ispita za Ovlascenog racunovodju.
Zanima me kojih ispita se oslobadjam sa diplomom Osnovnih studija Ekonomskog fakulteta?
Da li imate neku preporuku kojim redosledom polagati ispite i koji sigurno nisu oslobadjajuci?
Hvala unapred :)
Nisu oslobađajući 2.6,2.7,2.8,2.9. Zavisno od toga gde ste završili fakultet i koji smer priznaju Vam maksimalno 5 ispita sa faxa.

Hvala puno @Tanjarajsp73 🙂
Smer revizija i racunovodstvo, modul finansijsko upravljanje.
U vezi oslobadjanja, sta podrazumeva obrazac u slobodnoj formi kod podnosenja zahteva za oslobadjanje i koliko se ceka na odgovor?
Ja bih u medjuvremenu spremala ispite dok cekam odgovor, pa bih da znam sta sigurno moram polagati 🙂
Sigurno morate 2.6;2.7;2.8;2.9. Tih se ne možete osloboditi šta god da ste završili.

Back