Silvija Suzana
Početnik
- Poruka
- 3
Kolege, da li neko zna za ispit 1.2 da li moze da se koristi knjiga za 2.2, ako ne da li neko ima knjigu za 1.2 ili skripte?
Hvala
Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage kolege. Da li ima neko nesto od literature za ispit 2.3? Kakva su iskustva kod polaganja ovog ispita
Pozdrav, da li ste izlazili na 2.1? kakva su iskustva? Odakle ste spremali taj ispit?Poštovane kolege,
Ako neko ima literaturu,skripte,testove,pitanja iz prethodnih rokova za ispit 2.1. 2.2. 2.6. i 2.7 zamolila bih Vas da mi pošaljete na mail: vladana.kolinski@gmail.com
Hvala unapred
Ako dodjete do resenja molim Vas da i meni javite.Pozdrav, da li neko ima rešenje zadatka br 26 iz juna 2011 za ispit 2.1?
Rado...Ako dodjete do resenja molim Vas da i meni javite.
Koleginice da li vam je neko poslao neki materijal vezano za pripremnu nastavu. Ako jeste molim vas da prosledite hvalaDa li je neko bio 15.5. na pripremnoj nastavi za ispit 2.8? Da li bi podelili utiske?
Kolega da li vam je neko poslao neki materijal vezano za ispit 2.8 iz prethodnih rokova. Ako jeste molim vas da prosledite hvalaDrage kolege,
da li neko ima rešenja zadataka za ispit 2.8 iz prethodnih rokova?
Unapred hvala...
Ako možete i meni da proslediteMolim vas, ako moze neko i meni da prosledi skripte za 1.1, 1.2, ili bilo koju skriptu za polaganje za racunovodju? jako bih bila zahvalna.
Ako možete i meni, moj mail je lidija.tej@gmail.comMolim Vas ako mozete i meni da posaljete sta imate na tamara.joksic@gmail.com.
Poštovana da li ste nesto od literature pribavili pisite mi na bajkin.sanja@gmail.com (imam nesto od literature)Jesam od Saveza RR Srbije polaže se 2.6 2.7 2.8 i 2.9. Ostalo bi trebalo da priznaju. Samo mi fali literatura za početak 2.6 i 2.9 i vaše prethodno iskustvo.
Ako imate knjigu za 2.2. molim Vas prosledite mi!!!
Imam odlicnu knjigu za 2.6.
Molim Vas i meni ako nije problem za ispit 2.9 na mail bajkin.sanja@gmail.comPoštovana Gordana,
Da li možete da mi prosledite literaturu za ispite od 2.1 do 2.9 na mail kosoricmarija@gmail.com.
Unapred Vam se zahvaljujem!![]()
Imate li nesto od literature za 2.2 ,2.6, 2.9Zdravo,. imte li nesto od literature za 2.2.finansijske informacije za menadzment?
Poštovana Mirjana, da li biste mogli materijale da pošaljete za ispite 2.2, 2.6, 2.7,2.8, 2.9 unapred se zahvaljujemPostovana Mirjana, da li biste mogli materijale da posaljete na mejl aleksandar.milosavljevic@hotmail.com
Ako imate nesto za 2.9 , 2.2 i 2.3 molim Vas posaljite mi na mj9602693@gmail.comPoštovane kolege,
Molim Vas ako imate novije literature za ispite 2.2, 2.6,2.7,2.8, 2.9 saljite na e-mail bajkin.sanja@gmail.com
Unapred hvala
Nesto sam nabavila pišite da vam saljem
Niko se nije javio. Prosledicu ako dobijem nesto.Koleginice da li vam je neko poslao neki materijal vezano za pripremnu nastavu. Ako jeste molim vas da prosledite hvala![]()
Nije mi niko ništa poslao...Kolega da li vam je neko poslao neki materijal vezano za ispit 2.8 iz prethodnih rokova. Ako jeste molim vas da prosledite hvala![]()