tamara.joksic
Početnik
- Poruka
- 27
tamara.joksic@gmail.combranislavadjuricin@gmail.com, ako ste dobili nesto od navedenog materijala, molimVas da i meni prosledite, Hvala unapred.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tamara.joksic@gmail.combranislavadjuricin@gmail.com, ako ste dobili nesto od navedenog materijala, molimVas da i meni prosledite, Hvala unapred.
Zdravo ako ste nabavili literaturu za 1.5 do 1.9 molim vas da mi prosledite na mail majanov80@gmail.com Punooo hvala!!
Posaljite mail na koji vam mogu proslediti ono sto ja imam
Posaljite mail na koji vam mogu proslediti ono sto ja imam
Poštovani,
da li neko ima ispitna pitanja za predmete od 1.1 do 1.5? Email adresa je oliveradj@yahoo.com
Unapred zahvalna
Molim Vas ako mozete i meni da prosledite sta imate tamara.joksic@gmail.comSaljem, pozdrav
Molim Vas ako mozete i meni da posaljete sta imate na tamara.joksic@gmail.com.Pozdrav svima,
Da li neko moze da mi posalje literaturu ili testove za ispit 1.2 na mejl: joybatic@gmail.com
primer 20 i 23 sigurnoDa li bi neko mogao da napise koji su zadaci bili u decembru 2020 za ispit 2.7. Hvala unapred
Poštovana Gordana,Ostavite mail pa cu Vam poslati sve sto imam
Postovana jel mozete da mi prosledite skripte na vuckovicvladica2805@gmail.com bila bih vam jako zahvalna, hvala !!!Da li neko ima ispitna pitanja za 1.8. Imam iz ranijih rokova ali ništa novije. Nisam na ovom forumu često, tačnije retko tako da ako neko ima i može da mi pomogne neka mi prosledi na mail jelenapantelic83@gmail.com. Ja imam skripte za 1.5 1.6 1.9 1.7 i neka pitanja pa i knjige iz ostalih ispita, uglavnom imam sve skenirane knjige na google disku pa kome treba ubaciću ga u grupi koju sam napravila ali pišite na mail jer ne posećujem forume često a onaj ko ima 1,8 još jednom molim ako može da mi prosledi. Hvala unapred
Molim vas, ako moze neko i meni da prosledi skripte za 1.1, 1.2, ili bilo koju skriptu za polaganje za racunovodju? jako bih bila zahvalna.Da li bi i meni mogao neko da prosledi nesto od
Pozdrav,da li neko ima materijale za 1.1,1.2?
Bila bih jako zahvalna za svaku informaciju.
Hvala unapred.
Moj mail je:tamara.joksic@gmail.com
moj mail je vuckovicvladica2805@gmail.comMolim vas, ako moze neko i meni da prosledi skripte za 1.1, 1.2, ili bilo koju skriptu za polaganje za racunovodju? jako bih bila zahvalna.
zdravo tamara, da li imate informacije kako da se dodje do skripti a da se ne placaju knjige po 3000? unapred zahvalna.Zdravo svima.
Kao i vecina vas i ja zelim da polazem za dobijanje licence racunovodje.
Dakle interesuje me par stvari,tacnije 2Da li moze neko ukratko da mi sumira iskustva sa ispita?
Na koji nacin mogu da dodjem do literature i aktuelne ispitne materije.
Hvala svima unapred.
Molim Vas ako može i meni d ase prosledi literatura test šta već imate za polaganje ovlašcenog računovođu.Početnik six6344@gmail.comMoze i meni
Hvala
Ako možete i menisix6344@gmail.comPostovana koleginice, ako ste voljni i meni da prosledite za 2.2 i 2.6 na gordana0901@gmail.com Hvala unapred
Pozdrav,Koliko ste čekali odgovor od komisije za priznavanje ispita?
Cekala oko dve nedeljeKoliko ste čekali odgovor od komisije za priznavanje ispita?
Ako se polaze online nema zadataka.U decembarskom i martovskom roku su bila samo teoriska pitanja.PozdravDa li neko ima resene zadatke za reviziju 2.9,ako moze da mi posalje na mail
kosticnatasa1986@gmail.com
Da da znam, al kontam da sad nece biti online.... Pa ako imate mozda resene zadatke da mi posaljeteAko se polaze online nema zadataka.U decembarskom i martovskom roku su bila samo teoriska pitanja.Pozdrav
Poštovane kolege,
Da li možete da mi prosledite literaturu, skriptu ili primer testa za ispit 2.6. na mail jelenza1983@gmail.com
Unapred hvala
Postovana jel mozete da mi prosledite skripte na vuckovicvladica2805@gmail.com bila bih vam jako zahvalna, hvala !!!