Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Postovane kolege, da li neko ima bilo sta od materijala za 2.2, 2.6, 2.7, 2.8 i 2.9? Molim vas da mi posaljete na mail ivana.jo1992@gmail.com
I zanima me da li je moguce u jednom roku poloziti tih 5 ispita?
Hvala
Nije moguce,ispit 2.2 je uslov za ispit 2.7 tako da ta dva ne mogu da se polazu u istom roku.E sad sto se obima ispita tice ni to nisam sigurna da je moguce spremiti za jedan rok

Zdravo ako ste nabavili literaturu za 1.5 do 1.9 molim vas da mi prosledite na mail majanov80@gmail.com Punooo hvala!!
Da li bi i meni mogao neko da prosledi nesto od
Da li neko ima ispitna pitanja za 1.8. Imam iz ranijih rokova ali ništa novije. Nisam na ovom forumu često, tačnije retko tako da ako neko ima i može da mi pomogne neka mi prosledi na mail jelenapantelic83@gmail.com. Ja imam skripte za 1.5 1.6 1.9 1.7 i neka pitanja pa i knjige iz ostalih ispita, uglavnom imam sve skenirane knjige na google disku pa kome treba ubaciću ga u grupi koju sam napravila ali pišite na mail jer ne posećujem forume često a onaj ko ima 1,8 još jednom molim ako može da mi prosledi. Hvala unapred

Da li bi i meni mogli da prosledite skiripte i testove na bojana.v2014@gmail.com
Hvals

Mirjana,
Molim vas da mi posaljete sta posedujete od literature na bojana.v2014@gmail.com
Hvala
Pozdrav,da li neko ima materijale za 1.1,1.2?
Bila bih jako zahvalna za svaku informaciju.
Hvala unapred.
Moj mail je:tamara.joksic@gmail.com

Da li neko ima ispitna pitanja za 1.8. Imam iz ranijih rokova ali ništa novije. Nisam na ovom forumu često, tačnije retko tako da ako neko ima i može da mi pomogne neka mi prosledi na mail jelenapantelic83@gmail.com. Ja imam skripte za 1.5 1.6 1.9 1.7 i neka pitanja pa i knjige iz ostalih ispita, uglavnom imam sve skenirane knjige na google disku pa kome treba ubaciću ga u grupi koju sam napravila ali pišite na mail jer ne posećujem forume često a onaj ko ima 1,8 još jednom molim ako može da mi prosledi. Hvala unapred
Pozdrav koleginice . Imam jednu molbu.
Da li mozete da mi prosledite literaturu vezanu za ispite za polaganje za racunovodju,bila bih Vam jako zahvalna.Trenutno sam u fazi pripreme literature i kao pocetnik imam poprilicne probleme sa tim😭Unapred hvala.
tamara.joksic@gmail.com

Back