Poslato
Koleginice, hvala ti puno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Poslato
izlazim 25.11. na informacione pa bih zmolila da mi posaljete sve sto imate na marina.odavic@gmail.com
hvala
a jesi znala da uradis zadatak iz testa jun 2012,kolicina supstituta nije data nego cena po jedinici 4,2e? to sam vec pitala ali se niko na forumu ne javlja s odgovorom..
Da li neko ima nesto za 1.5 Sprovodjenje revizorskih procedura molim vas?
Draga BB pn,možeš li i meni da pošalješ materijal za 2.7 na >ninadjuric77@gmail.com
Hvala unapred!![]()
I ja mislim ovako :-)
poslala!Drage kolege,
Da li bi neko mogao da mi pošalje zadatke iz juna 2012 za ispit 2.7.na mail: jejica21@yahoo.com
Hvala puno unapred.
Pozdrav.
Caos svimaaaa!!! da li neko ima nesto iz Revizije, 2.7 ispit izlazim prvi put. pozzzzzzzzzz
Da li neko sprema 2.6 za ovaj rok. Javi te se da razmenimo misljenja.Mene interesuje koja je poreska prijava predvidjena za solidarnu pomoc. Da li bi trebalo da PDV nadoknadu racunamo na 8% posto je ta izmena pocela da vazi?
Da li neko sprema 2.6 za ovaj rok. Javi te se da razmenimo misljenja.Mene interesuje koja je poreska prijava predvidjena za solidarnu pomoc. Da li bi trebalo da PDV nadoknadu racunamo na 8% posto je ta izmena pocela da vazi?