Ja sam izlazila juna (prvi put sam izlazila uopste na ispite u SRRS) i polozila. Pitanja koja nose 3 boda su jako opsirna i iz knjige su (iz krajnje pragmaticnih razloga ja sam koristila Andricevu knjigu sa fakulteta, i eto polozila sam sa prilicno velikim brojem poena). Pisanje revizorskog izvestaja, koliko sam primetila, uvek se sastoji od toga da se pise uvodni pasus RI i iznese misljenje revizora na bazi napomena. U vezi sa revizorskim misljenjem ono sto sam primetila jeste da te Andric (ili onaj koji sastavlja test) bukvalno navodi, prethodno, pitanjima i odgovorima na ista koje misljenje treba da izneses u RI (u mom slucaju bilo je teorijsko pitanje u vezi negativnog misljenja, i na bazi samih napomena prilikom sastavljanja RI ja sam iznela negativno misljenje kao konacno (iako se mnogi plase da ga napisu, jer se kaze da se takvo misljenje "ne daje"; prateci prethodne testove - sa mediafirea, btw, obavezno tu iscitaj bosanske testove (mnogi cak i ne znaju da se nalaze na tom downloadu i neopravdano ih preskacu) - puno znace i pomazu) nasla sam da je isti princip). Analiza napomena, koje su date za sastavljanje RI, zahteva (barem sam takav utisak stekla) besprekorno poznavanje knjizenja (uzroka i posledica) i eventualne manipulacije u istim (sto ponovo nije moguce bez dobrog baratanja u evidenciji). Ostavi mail, i poslacu ti test iz juna 2012, i, doduse, sve ono sto imam, ali uglavnom je to sa mediafire-a i sasvim je dovoljno za prolaz (cak i vise od toga

)