ispitno ludilo je pocelo ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko dana protekne od dana podnosenja zahteva za priznavanje ispita do njihove odluke. tnx
ima li nekog ko ima 2.6 poreski sistem da kopira, proda......bilo koja varijanta ili da zna gde mogu da se nabave kopije literature[/QUOTE
Na odgovor iz Saveza sam cekala oko 40 dana, ali to verovatno zavisi kad im zaseda ta komisija ili vec koliko zahteva imaju. Neko na forumu je rekao da su mu javili za svega 10tak dana, tako da nema pravila.
Pocelo je ispitno ludilo,a niko mi ne salje zadatke,pripreme itd.
I dalje spavamo
dakle,novi mail na koji mozete slati sve sto imate za ispite je zes.srrs@gmail.com , i bice postavljeno na www.*************/srrs
HVALA!!!
Kolega ZES,
pominjao si da ces postaviti pripreme za 2.8 Fin.izvestavanje.
Da li da to ocekujem ili da ucim iz knjige?
Hvala
To sto je u audio formatu sam vec skinula, prevela u mp3 i odslusala
preko MP4 plejera (kada pustim na kompjuteru, lose se cuje).
I vec sam od toga pocela da pravim neke svoje beleske. Tu gubim dosta
vremena. Knjiga mi nije podvucena i mnogo mi je tesko da ucim iz
nje jer ne znam sta je bitno. A predavanja ce biti tek 10-tak dana pred ispit,
tako da sam u haosu. Mozda i odustanem od tog ispita...??????
Ne znam da li dovoljno ono sto je snimljeno ili treba nesto vise uciti???
Pozdrav
E kolege ja ne znam kako vi, ali ja ovih dana nikako ne mogu da ucim! Pocela sam sa revizijom, ali slabo to ide. Ima li neko ko trenutno sprema reviziju? Na sta najvise treba obratiti paznju?
Ako neko ima savet javite na forum ili hejduda@gmail.com
Pozzzzz
Ma, učili bismo, nego nemamo literaturu.![]()
Sta ti konkretno treba.
Ako mogu da pomognem ?????.............
BB pn
spremam poreski sistem. iz zakona o porezu na doh gradjana i porezima na imovinu i onoga sa mediafare. bilo šta što imaš za ovaj ispit ili 2.3 2.4 2.5 2.7 thanks