neko mi je rekao da su predavanja najbitnija.sta vi mislite o tome?samo mi jos fali da se i s tim maltretiram-nije dosta sto je sve nenormalno skupo!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
neko mi je rekao da su predavanja najbitnija.sta vi mislite o tome?samo mi jos fali da se i s tim maltretiram-nije dosta sto je sve nenormalno skupo!
ima li neko barem ispitna pitanja za 2.5 pravo....tj oblasti koje treba da se uce....
pretpostavljam da se ovaj ispit moze spremiti i iz druge literature
sta je onih 23 pitanja na mediafire.............primer jednog testa ili?????????????
pa za poreske sisteme vredi otici jer ti daju jasno na sta da obratis paznju.
vredi takodje i za 2.2 i 2.7, 2.8 i 2.9
Sto se tice 2.1 meni su rekli da vodim racuna o definicijama i teoriji u MRS i to nisam placala.
Iskreno, za ova poslednja tri 2.7, 2.8 i 2.9 cu najverovatnije platiti. Ipak ti kazu tacno pitanja 80% onog sto ce biti na ispitu.
sto se tice tih predavanja, nisam uspela da saznam gde se odrzavaju i kad. da li neko zna kada to ima i da li se posebno placa (pretpostavljam da da) i koliko?

http://www.irr.co.rs/
na sajtu srrs
molim te, ako ti nije problem, da mi napises sta su podvukli na predavanjima na kojima si bila i na koja ces ici.hvala

Koleginice i kolege,
nesto vas nema na forumu ovih dana???!!!
Da li ste to aktivno krenuli sa ucenjem?
Meni se nesto ne uci kada je ovako lepo vreme.....a juni je tako blizu......
![]()

Ima li neko da sprema 1.8 Sastavljanje fin.izveštaja odnosno da je ovaj ispit položio pa da pomogne.

ИМА ЛИ НЕКО ЛИТЕРАТУРУ
2.3 Управљање кадровима
2.4 Информациони системи
2.5 Корпоративно и пословно право
2.6 Порески систем.
bilans@ymail.com
Неке корисне информације у вези ових испита, одакле спремати испите, где може да се набави литература? Хвала. Позззззззззз.

Sta ti konkretno treba.
Ako mogu da pomognem ?????.............
BB pn
spremam poreski sistem. iz zakona o porezu na doh gradjana i porezima na imovinu i onoga sa mediafare. bilo šta što imaš za ovaj ispit ili 2.3 2.4 2.5 2.7 thanks
)
))kolege,potrebna mi je kopirana stranica 291,292 iz knjige ACCA Finansijsko izvestavanje, tu je taj glavni zadatak,a ako moze i resenje istog sa kraja knjige. molim vas da mi posaljete na zes.srrs@gmail.com
Evo ja cu da ti iskopiram to sto treba, ali posto nisam stigla do tog zadatka, reci mi samo na kojoj je strani resenje kako ne bih iskopirala nesto pogresno.
Pozz
Jel ima neko odgovore za 1.3, i ako moze neko da mi objasni kako se ovo cudo koristi!!!!!
Pola pitanja ne mogu da skinem sa www.*************/srrs. I trebaju mi pitanja iz 2.7,2.8,2.9.
Ko ima neka mi posalje na mail skorpija85@hotmail.com
Unapred hvala!!!!!))