Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
[QUOTE="M&S";14808479]Nisam se raspitala jos uvek ne mogu da verujem da sam zavrsila drugi nivo. :zper:
U svakom slucaju hvala.

:cao:[/QUOTE]

Kada budes imala pouzdane informacije, molim te da nas obavestis.

I jos jedno pitanje:
Da li ce se nesto promeniti sto se tice tvog posla sada kada imas licencu za Ovlašćenog?

Ja pocinjem da sumnjam da nam Savez samo uzima novac i ta se mucimo nepotrebno.
Da li neko zna da ce licenca biti obavezna?:dontunderstand:
Rado bih nastavila dalje kada bih znala da nece biti uzalud.

Imam sve manje volje za ucenjem...!!!:dash:
:brus:

pravo sam spremala iz iz knjige "Poslovno pravo", a porez sam jako dugo spremala i bila ubedjena da cu proci,ali...imala sam samo 46 poena.ucila sam iz svega pomalo,a najvise iz onoga sto je zes postavio.uopste neznam kako se rade "oni "kombinovani zadaci gde je data i plata i sluzbeni put ujedno da se uradi,ili zadatak u vezi bolnickih aparata ....:dontunderstand:

da li je neko spremao reviziju samo iz skripte sa mediafire tj da li je skripta dovoljna?

Ja nisam spremala iz te skripte jer je kasno bila okacena, vec iz onih pitanja sto su takodje tu postavljena i primera ispita sto su bili pre. Sad u junu je bilo dosta ponovljenih pitanja iz decembra 2009. Nadji na prethodnim stranama na forumu tacno sam napisala sta je bilo u junu. I uglavnom se daju osnovne stvari tako da mislim da ti je to dovoljno. Ja sam ucila samo iz toga i polozila.

svakodnevno gledam da li ima nesto novo, izgleda da su otisli na zasluzeni odmor.
treba mi pomoc....planiram da prijavim za decembar 2.1, 2.2, 2.6 i 2.9....da li mi je to veliki zalogaj? realno, knjigu sam po malo pocela da otvaram...

:) realno ,po mom skromnom misljenju mnogo ce ti biti,jos nisam cuo da je neko u roku polozio 4 kom,mada je sve moguce. ja nikad nisam polozio vise od 2,mada moram da priznam,da sam sve jako malo spremao. u svakom slucaju ti zelim mnogo uspeha :)

:) realno ,po mom skromnom misljenju mnogo ce ti biti,jos nisam cuo da je neko u roku polozio 4 kom,mada je sve moguce. ja nikad nisam polozio vise od 2,mada moram da priznam,da sam sve jako malo spremao. u svakom slucaju ti zelim mnogo uspeha :)

Ja licno poznajem kolegu koji je u junu polozio 4 ispita a spremao se oko dva meseca (a mozda i manje) i to 2.1, 2.2, 2.4 i 2.5. Ima kolega i na forumu koji bez problema polazu 3-4 ispita. Mislim da to sve zavisi koliko neko ima vremena i volje za ucenjem i od srece na ispitu.
Ako krece da uci oko ponoci (kao ja) onda mu je i jedan mnogo.:roll::confused:

Probacu pa cemo videti koliko cu i sta cu uraditi.... sada sam prijavila 3 i dala sva 3 (mada, to su bili 2.3, 2.4 i 2.5)... Zao mi je da prijavim npr.2 jer sledeci rok je tek za pola godine :( ... Onda cu odmah da krenem sa strebanjem, kad vidim da ljudi pored male dece i 2 posla uce, ne smem nista da kazem, vec samo da uzmem knjigu i da nalegnem..

Back