Koleginice i kolege,svaka cast na uspesima!!!!
Ja sam zavrsio sve sa ova dva polozena,ceo kurs,napokon
zelim vam mnogo uspeha u buducnosti!!!

zelim vam mnogo uspeha u buducnosti!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koleginice i kolege,svaka cast na uspesima!!!!
zelim vam mnogo uspeha u buducnosti!!!![]()
Jel mozda imas neki primer testa za 1.5 i 1.6? Hvala
Čestitam ti na položenim ispitima. Zamolila bih te ako imaš vremena i ako možeš da mi izađeš u susret, ja bih kopirala knjige koje imaš. Javi mi na saska_72@hotmail.com. Unapred hvala, Saška.![]()
Č E S T I T A M !!!
A ko ce sada da nam pomaze postavljajuci testove i predavanja na sajt?!!???
U svakom slucaju, hvala ti za ovo sto si ucino za nas do sada!!!
![]()
Za 1.6 nemam nista, i meni treba bilo sta, a za 1.5 imam neke stare testove , mogu ti poslati na e-mail
Ne brini,draga koleginice,svega cega se budem dokopao,bice postavljeno i sve sto mi stigne na mail takodjebicu ja tu jos,iz prikrajka ali bicu
![]()
Cestitke kolegama na polozenim ispitima!
I ja sam jedna od vas :-)
Kolege pozdrav i cestitke svima koji su uspesno obavili ovaj rok!!! Svaka cast!!! Ja sam pauzirala sa posetama forumu posto sam se porodila tacno za vreme ispita, ali nadam se da ce mi bebac biti dobar pa cu moci bar nesto pripremati za decembar. Poseban pozdrav nesebicnim kolegama za informacije, a pre svega kolegi ZES i koleginici BB!
Kolege pozdrav i cestitke svima koji su uspesno obavili ovaj rok!!! Svaka cast!!! Ja sam pauzirala sa posetama forumu posto sam se porodila tacno za vreme ispita, ali nadam se da ce mi bebac biti dobar pa cu moci bar nesto pripremati za decembar. Poseban pozdrav nesebicnim kolegama za informacije, a pre svega kolegi ZES i koleginici BB!
I ja razmisljam o tome (naravno kada budem polozila ova dva ispita sto su mi ostala).
Mislim da moramo imati tri godine radnog iskustva sa licencom Ovlasenog racunovodje, pa tek onda mozemo na sledeci nivo.
Da li si se raspitala?
![]()
I ja razmisljam o tome (naravno kada budem polozila ova dva ispita sto su mi ostala).
Mislim da moramo imati tri godine radnog iskustva sa licencom Ovlasenog racunovodje, pa tek onda mozemo na sledeci nivo.
Da li si se raspitala?
![]()