Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
[QUOTE="M&S";14797778]Cestitke svima koji su polozili a oni koji nisu zelim im srecu u decembru. Ja sam zavrsila ceo kurs za Ovlascenog Racunovodju, interesuje me hoce li neko da upise i treci nivo za Ovlascenog Revizora.
Pozdrav[/QUOTE]

I ja razmisljam o tome (naravno kada budem polozila ova dva ispita sto su mi ostala).
Mislim da moramo imati tri godine radnog iskustva sa licencom Ovlasenog racunovodje, pa tek onda mozemo na sledeci nivo.
Da li si se raspitala?
:think:

Kolege pozdrav i cestitke svima koji su uspesno obavili ovaj rok!!! Svaka cast!!! Ja sam pauzirala sa posetama forumu posto sam se porodila tacno za vreme ispita, ali nadam se da ce mi bebac biti dobar pa cu moci bar nesto pripremati za decembar. Poseban pozdrav nesebicnim kolegama za informacije, a pre svega kolegi ZES i koleginici BB!

Kolege pozdrav i cestitke svima koji su uspesno obavili ovaj rok!!! Svaka cast!!! Ja sam pauzirala sa posetama forumu posto sam se porodila tacno za vreme ispita, ali nadam se da ce mi bebac biti dobar pa cu moci bar nesto pripremati za decembar. Poseban pozdrav nesebicnim kolegama za informacije, a pre svega kolegi ZES i koleginici BB!

Sta je telepatija?!!!?
Veruj mi da sam se pre neki dan setila tebe i bas se pitam ima li sta novo?!?
Mislim da bi navece cestitke trebali uputiti tebi. Ipak si ti polozila najznacajniji ispit!!!
Javi se ako ti nesto treba...imas moj e-mail...tu sam da pomognem...
I vidimo se u decembru...
:cvet:

Bebcu sve najbolje a i mami,mozda ce nam biti kolega kad poraste :super:

Cestitke i podrska od mene, moja beba je imala 6 meseci kad sam se spremala za junski rok, niko ga nije cuvao dok sam ucila i uspela sam poloziti dva, tako da samo napred:super:

I ja razmisljam o tome (naravno kada budem polozila ova dva ispita sto su mi ostala).
Mislim da moramo imati tri godine radnog iskustva sa licencom Ovlasenog racunovodje, pa tek onda mozemo na sledeci nivo.
Da li si se raspitala?
:think:

poznajem jednog revizora i rekao mi je da obavezno polazem i za javnog racunovodju.kada sam mu rekla da imam zavrsenu visu skolu rekao mi je da nema veze, on moze da mi da potvrdu da radim kao njegov saradnik i da je to sasvim dovoljno, bez obzira sto nemam zavrsen fakultet. trebalo bi se dobro raspitati za to.

Back