kayka007
Zainteresovan član
- Poruka
- 218

oooooo....ne mogu da verujem! kako smo odavno polagali, zaboravila sam i da sam polagala i sta sam polagala, a i da cekam rezultate!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav kolege!
Prilikom kopiranja knjige 2.8. mi je preskocena strana 51. Da li neko moze da mi je skenira i posalje na mejl jecatod80@yahoo.com.
Hvala unapred!!!!!
Iz koje knjige je najbolje spremati 2.8 Finansijsko izvestavanje.
I ja se pridruzujem uspesnima.
Polozila sam 2.2.
Cestitke svima koji su polozili !!!!![]()
danas, 27.07.2010., sam DOBILA REZULTATE!
položila sam sve na šta sam izašla i to ZAHVALJUJUĆI OVOM FORUMU!
svaka vam čast!posebno ZES-u!puno pozdrava i sreće sa rezultatima!
I ja sam polozila oba na koja sam izasla i to sa 51 poen oba, kakva sreca i slucajnost. Cestitam svima koji su polozili pa se vidimo u decembru da nastavimo ovako
![]()
Nama su prosle godine na konsultativnoj nastavi rekli da ako dobijemo 51-53 poena da nas to caste za trud![]()
U svakom slucaju cestitam na uspehu![]()
Cestitke kolegama na polozenim ispitima i ja sam polozila dva (1.4 i 1.5), a pala sam 1.3.
Ako neko ima knjige 1.6 i 1.7 za kopiranje neka se javi na pkorolija@yahoo.com. Takodje imam knjige za 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, pa... ako nekome treba da kopira, tu sam!
Pozdrav kolege!
Prilikom kopiranja knjige 2.8. mi je preskocena strana 51. Da li neko moze da mi je skenira i posalje na mejl jecatod80@yahoo.com.
Hvala unapred!!!!!
Cestitke kolegama na polozenim ispitima i ja sam polozila dva (1.4 i 1.5), a pala sam 1.3.
Ako neko ima knjige 1.6 i 1.7 za kopiranje neka se javi na pkorolija@yahoo.com. Takodje imam knjige za 1.1, 1.2, 1.3, 1.4, 1.5, pa... ako nekome treba da kopira, tu sam!