Drage kolege, trebaju mi testovi,skripte... za 2.3. pošaljite na mail natasavujicic@gmail.com
Hvala unapred !
Hvala unapred !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To nisam ni ja našla. Nadam se da će neko odgovoriti
Postovani kolege,
ako ima neko testove za 2.6 i 2.8 iz 2013 god, da li bi mogao da mi prosledi na adresu asm110781@gmail.com?
Unapred Hvala
Ja imam nesto za 2.9. Posalji mail pa da ti prosledim literaturu.Molim Vas,kolege,da mi neko pomogne,ako moze!Prijavila sam za junski rok ispit 2.9. Jel moze neko da mi kaze koliko se ovaj ispit sprema,jel imate ispitna pitanja iz ranijih rokova,odakle ste ucili?Imam jako malo vremena da se spremim,a posao mi zavisi od dobijanja licence...Znacilo bi mi mnogo!Hvala unapred!
Da li mogu da zamolim da mi prosledite testove oje imate moj email je vesna25@live.comCao,
Imam testove za 2.1 jun i dec 2012. Godine.
Zanima me da li si uradila zadatke testova 2010,2011god,kao i teoriju kako bih uporedili imam nekih nejasnoca!
Pozdrav,
Maja
Ja imam nesto za 2.9. Posalji mail pa da ti prosledim literaturu.
Postovani kolege,
ako ima neko testove za 2.6 i 2.8 iz 2013 god, da li bi mogao da mi prosledi na adresu asm110781@gmail.com?
Unapred Hvala
Kolege, ako može neko ko je položio 2.5 da mi kaže koji je obavezan deo novčanog osnivačkog uloga za: komanditno društvo i za ortačko društvo? Hvala unaprijed!
Kolege,jel ste dobili zvanična obaveštenja o polaganju ispita? Meni je taj papiric stizao na adresu i nosila sam ga na ispit...jel moze na ispit bez njega. Nisu mi to poslali sad.