TOPALOVICKA
Obećava
- Poruka
- 79
Mogu li i ja da dobijem zadatke sa resenjima
unapred hvala
I JA BIH ZADATKE AKO MOZE?
- - - - - - - - - -
Pridružujem se pitanju. Može i na pp...
Uvek se javljao neko ko bude na konsultacijama..sad niko..2.7..bio neko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mogu li i ja da dobijem zadatke sa resenjima
unapred hvala
Pridružujem se pitanju. Može i na pp...
Drage kolege zamolila bih vas ako iko prodaje kopiju knjige 2.7 ili može da pozajmi da se iskopira da mi se javi na pp. Za drugaricu je koja je doživela ovaj užas u Obrenovcu i izlazi na ovaj rok u junu. HITNO! Hvala unapred!

Da li neko od kolega moze da mi pojasni promene zakona o otkupu sekundarnih sirovina i sumskih plodova? Promene koje sam procitala su sledece: umanjenje poreza je 20% kod sek. sirovina dok su normirani troskovi kod sumskih plodova 90%. Da li se placa PIO? Neka me neko ispravi ako gresim sva sam se pogubila.![]()

Koleginice TOPALOVICKA, je l' ti neko odgovorio?jel bio iko na konsultacijama za 2.7?
Koleginice TOPALOVICKA, je l' ti neko odgovorio?
Zna li neko da li cemo mi koji smo polozili sve ispite u poslednjem roku dobiti uopste licence i kartice ili ...?
Kada god ih pozovem dobijem odgovor "bicete pozvali, obavesteni....."....
Meni su rekli da će dodela biti sredinom juna! To je verovatno treći termin za koji sam čula. Videćemo. Navodno hoće da nas edukuju o ovim novim zakonima, pre svega, o novim poreskim prijavama (koje su, inače, jednostavnije nego onih dvadeset OPJ-ova).