Ćao
Da li neko ima da mi posalje testove za 2.3 iz 2013? Hvala
Da li neko ima da mi posalje testove za 2.3 iz 2013? Hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Polažem 2.7 ,bila sam na konsultacije prvi pun,stiglo je svega devetoro ljudi valjda zbog vanrednog stanja u zemlji.Profesor je sa niškog univerziteta i radili smo zadatke iz iste skripte kao što je dao u decembru 2013.Da li neko ima rokove iz 2013?
Polažem 2.7 ,bila sam na konsultacije prvi pun,stiglo je svega devetoro ljudi valjda zbog vanrednog stanja u zemlji.Profesor je sa niškog univerziteta i radili smo zadatke iz iste skripte kao što je dao u decembru 2013.Da li neko ima rokove iz 2013?
Živa bila i položila : )
Znači, biće samo zadaci?
(imaš i pp)
Đorđe postavljeno je to pitanje ali odgovor nismo dobili.Nije sve zadatke stigao da objasni.Zadnji koji je obradio je 15.Nije imao vremena za ostale.Unapred sam ti zahvalna za 2.6.Pozdrav.
Koleginice Vesna!
Da li si dobila neki noviji test , mislim na 2012 i 2013 godinu, jer sam samo sa mediafire skinula 2008 i 2009, a cak su isti.
Pozz
Kolege, ako može neko ko je položio 2.5 da mi kaže koji je obavezan deo novčanog osnivačkog uloga za: komanditno društvo i za ortačko društvo? Hvala unaprijed!