Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drugari, nov sam ovde, prvi put izlazim na ispit. Ako neko ima bilo sta od testova, skripte, beleske za ispite 2.2 i 2.3 bio bih mu mnogo zahvalan da mi posalje na mail: maxast89@gmail.com

Pozdrav svima i hvala...

Zanima me takodje da li istaknu na fakultetu u kojoj prostoriji se polaze, jer na sajtu ne vidim da pise... Prvi put izlazim i izvinjavam se sto ne znam takve informacije.... :)

Poslednja izmena:
Kolege evo da se javim danas (jun 2014) sam bila na ispitu iz 2.2 i mogu reći da sam zadovoljna kako sam uradila a vežbala sam iz testova koje sam dobila od kolega na mejl. Mogu samo reći da su pitanja bila skroz ista kao u junu 2011 pošto sam po tom testu vežbala. I iznosi su u zadacima bili isti i redosled pitanja sve. Ako su nekom potrebni testovi iz 2.2 neka se javi na kdurgala@gmail.com da vam prosledim. A ja bih zamolila nekog od vas ako ima testove za 2.1 da mi pošalje na isti mejl kdurgala@gmail.com
Pozdrav

drage kolege, molim vas pomoc za 2.9. oko zadatka-kakvog ce biti tipa?? ja sam teoriju spremala po andricevoj knjizi, tamo imaju primeri sa davanjem misljena ali upravo sam saznala da takve zadatke ne daju u poslednja dva roka, pa ne znam odakle da vezbam??
hvala unapred!!:)

Prosle godine su bile napomene uz f.izvestaj a ne bilans kao u rokovima pre. Napomena su bile vezane za zalihe, kredite i potrazivanja. Samo 3 napomene na osnovu kojih dajes misljenje.

Back