Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:) nista,nista samo hocu da nam svima bude lakse,jer ovi lihvari iz saveza deru,sto za knjige,sto za pripreme,sto za ispite,a koliko sam ja upucen jos nigde u zakonu ne pise,da moras imati licencu da bi radio taj posao. mozda nekad to i bude regulisano,al bas zbog svega toga mislim da bi kriterijum za polaganje trebao biti laksi,a boga mi i svi ti ispitni zadaci pristupacniji. ***,odrzah monolog,kao da sam ja mnogo pametan :) Veliki pozdrav svima!
Ljudi, da li neko zna kako izgleda ispit 2.1 ?

ZES, hvala ti sto postojis :-)))

:) nista,nista samo hocu da nam svima bude lakse,jer ovi lihvari iz saveza deru,sto za knjige,sto za pripreme,sto za ispite,a koliko sam ja upucen jos nigde u zakonu ne pise,da moras imati licencu da bi radio taj posao. mozda nekad to i bude regulisano,al bas zbog svega toga mislim da bi kriterijum za polaganje trebao biti laksi,a boga mi i svi ti ispitni zadaci pristupacniji. ***,odrzah monolog,kao da sam ja mnogo pametan :) Veliki pozdrav svima!

Nije to monolog, to je stvarno istina. Za knjige i za pripreme su stvarno bezobrazni. Ne postoji uopste opcija za nas koji sami sebi placamo i koji zelimo da naucimo. Najbolje jos da postanu ono kao ACCA - knjige polaganje i priprema 20.000 funti pa ko ima neka plati :zper:

Back