Vladimir123
Početnik
- Poruka
- 30
Kolega Zes koji ti je mail imam ja sa predavanja iz finansijskog menadzmenta neke zadatke
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolega Zes koji ti je mail imam ja sa predavanja iz finansijskog menadzmenta neke zadatke
2.2,1.2,1.6 i dopuna 2.7
ja sam takodje prijavila 1.1, 1.2, 1.3, 1.4 i ne znam sta da ocekujem, da li ima neko ko je prijavio i polozio to isto? da li postoji neka skripta ili nesto polovno Informacije za menadzment kontrolu?
zes mozes li da nabavis ispitna pitanja za 1,8 i 1.9 ili radis na pribavljanju ispita za one koji polazui za ovlascenog racunovodju....
cao! ako imas neki test dal mozes da mi posaljes. Unapred hvala!Da li neko može da pruži pomoć ili bilo kakvo obaveštenje oko ispita 1.3 , 1.4 i 1.7 ?
Pozdrav
Kolege da li je neko resio zadatak X iz finasisjkog menadzmenta sto je na sajtu

narode kako je bilo danas?
kakvi su utisci sa 1.4 i 1.2?
hocemo nabaviti pitanja za 1.1 i 1.3?
ako ima neko nek se javi![]()

nista,nista samo hocu da nam svima bude lakse,jer ovi lihvari iz saveza deru,sto za knjige,sto za pripreme,sto za ispite,a koliko sam ja upucen jos nigde u zakonu ne pise,da moras imati licencu da bi radio taj posao. mozda nekad to i bude regulisano,al bas zbog svega toga mislim da bi kriterijum za polaganje trebao biti laksi,a boga mi i svi ti ispitni zadaci pristupacniji. ***,odrzah monolog,kao da sam ja mnogo pametan
Veliki pozdrav svima! Ljudi, da li neko zna kako izgleda ispit 2.1 ?
ZES, hvala ti sto postojis :-)))

Cao,
trebaju mi informacije oko polagnja licence za Ovlascenog racunovodju, predmet- Priprema finansijskih izvjestaja.Da li ima zadatak i kako do njih doci?
nista,nista samo hocu da nam svima bude lakse,jer ovi lihvari iz saveza deru,sto za knjige,sto za pripreme,sto za ispite,a koliko sam ja upucen jos nigde u zakonu ne pise,da moras imati licencu da bi radio taj posao. mozda nekad to i bude regulisano,al bas zbog svega toga mislim da bi kriterijum za polaganje trebao biti laksi,a boga mi i svi ti ispitni zadaci pristupacniji. ***,odrzah monolog,kao da sam ja mnogo pametan
Veliki pozdrav svima!