Savez računovođa i revizora Srbije

• Začetnik teme Začetnik teme bobos
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cao! ja znam da imaju dosta knjiga u antika kopirnici u Pariske Komune na NBG. vidim da tamo cesto ljudi kopiraju i privredne savetnike i slicnu racunovodstvenu literaturu. Zadaci sa proslih rokova mi ne trebaju jer sam ja tipican streber :-) nabubam i dodjem na ispit bez puskica. Malo je teze da se uci u mojim godinama ali je zima napolju pa mi se nigde ne izlazi a onda od dosade uzmem i ucim :-))))

Cao, evo nas jos koji polazemo ove ispite....
Da li spremas poreze? Ako spremas, imamo predavanja iz proslog roka, ako ti trebaju.
Nama trebaju pitanja iz Revizije, Finansijskih informacija za menadzment i Informacionih sistema (2.9. , 2.2 i 2.4). Imas li stogod? Mozes li da nam posaljes?
Hvala unapred!
Pozdrav
Vanja&Mira
dajte mi ta pitanja iz proslog roka :-))))

Pozdrav!

Imam višu školu, nekoliko godina iskustva u poslu, ali nažalost ne sertifikat. Želim da polažem za ovlašćenog računovodju pri savezu računovodja i revizora Srbije. Cene su zaista nepristupačne, tako da ako su već sami ispiti preskupi i neophodni, mnogo bi mi značila pomoć u pribavljanju literature. Tipa gde može da se nadje, da se iskopira ili nabavi u već postojećim kopirnicama, kupi po povoljnijim cenama, iznajmi i slično. Puno hvala za sve odgovore i savete, ovde ili putem mejla. Sve najbolje!

možeš sve da nađeš u Univerzitetskoj biblioteci, učlaniš se sa potvrdom da si u radnom odnosu, platiš 1000 din i možeš da pozajmiš, kopiraš na prvoj kopirnici dvostrano, po knjizi ti izađe 300-400 din. Naravno, sve to možeš samo ako si iz BG-a. Ako si iz unutrašnjosti ne možeš da iznosiš knjigu iz biblioteke,ali možeš preko tvoje lokalne biblioteke da uputiš zahtev mail-om za pozajmicu knjiga.

Cao, evo nas jos koji polazemo ove ispite....
Da li spremas poreze? Ako spremas, imamo predavanja iz proslog roka, ako ti trebaju.
Nama trebaju pitanja iz Revizije, Finansijskih informacija za menadzment i Informacionih sistema (2.9. , 2.2 i 2.4). Imas li stogod? Mozes li da nam posaljes?
Hvala unapred!
Pozdrav
Vanja&Mira

Cao da li ste nabavile nesto za Finansijski menadzment i konrolu, ako jeste molim Vas da mi posaljete na tanamedia@t-com.me. Pozdrav

Back