NatasaNatasa
Elita
- Poruka
- 15.620
pušenje je zabranjeno
Pušenje spada u rekreaciju ... a rekreacija je ženi po ovim pravilima zabranjena.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pušenje je zabranjeno
Tračaro, nemoj da si na kraj srca, vrati se, i kakva je to svadba u Utorak?
A gde je pushenje???

Pravila cu da postujem do u slovce, a posto redovno treniram bice snage i za rekreaciju. Kopanje po mobilnom se podrazumeva...
Ti prvo čitaj kako da ''uspeš'' da se udaš
Ja nikad ne bih bio sa takvom zenom. Koji ce mi moj takva? Meni treba neka... meni treba neka koja ce:Ako čitate ovo, znači udate ste, bravo, uspelo vam je. Kao svaka normalna žena želite da vam brak bude uspešan i dugovečan. E pa evo nekoliko saveta koji će vam sigurno pomoći da to i ostvarite.
1. pravilo: nikada ne kritikujte njegovu majku, naprotiv, stalno je hvalite i pitajte za savet, on će biti srećan, ona zadovoljna a vi ćete imati mir u kući.
2. pravilo: ne opterećujte ga kućnim poslovima čak ni kada ste bolesni, on će biti zadovoljan a vi ćete zadržati vitku liniju.
3. pravilo: ne zamarajte ga sitnim problemima tipa: nemamo dovoljno novca, ima puno stvari u kući koje treba popraviti a on bi to mogao, trebao bi bar malo da se posveti i deci ne samo fudbalu, njemu to ionako na jedno uvo uđe na drugo izađe, a vi ćete biti ona koja stalno zvoca.
4. pravilo: ne kritikujte ga što je neuredan, lenj, što se vikendom ne brije, što podriguje umesto da pohvali nedeljni ručak, što zaboravlja rođendane i godišnjice, što sve sami u kući radite, sami vaspitavate decu... postićićete samo da ga udaljite od sebe.
5. pravilo: ovo je najvažnije. Stalno ga hvalite. Kako je pametan, lep, elokventan, vredan, pažljiv, a nadasve, dobar ljubavnik.
Čini vam se da sam luda. Ma nisam verujte, samo imam dugo bračno iskustvo. Ako se ne mirite sa činjenicom da sam u pravu, vi ili ste razvedeni, ili nezadovoljni ili vam muž nije sa ovih prostora, ili ste nepopravljivi idealista.
A da li ćete vi biti srećni poštujući ova pravila? Pa tema ni nije bila srećan, već uspešan brak.
Ja nikad ne bih bio sa takvom zenom. Koji ce mi moj takva? Meni treba neka... meni treba neka koja ce:
Da mi ukaze na to da moja majka manipulise mojim osecanjima i ucenjuje me njima. Treba mi neko da me nauci da to ne treba da trpim i da majci jasno dam do znanja da sam odrastao covek.
Da mi da podstrek da cim se vratim sa posla nastavim da radim po kuci, dok sam jos u radnom zamahu. I da subotom ujutro, odmah, dok sam jos odmoran, uzmem usisivac u ruke ili nesto drugo... Jednom recju, treba mi neko da me motivise i usmeri; da me organizuje i ne dozvoli mi da se ulenjim.
Treba mi neko ko ce da mi skrene paznju sa fudbala na obicne, zivotne probleme. Zaludjen tom drogom modernog doba, lako mogu da propustim veoma bitne informacije koje se ticu opstanka moje zene kao jedinke.
Konacno, zelim nekoga ko ce na otreznjujuci, grub nacin, da mi saopstava sve sto nije u redu sa mnom. Samo tako mogu da shvatim stvari, samo tako cinjenice mogu da dopru do mog mozga. Samo ako mi se neko dobro naebe keve, sledeci put necu zaboraviti godisnjicu ili sl. Strah je cudo. Mnogo je delotvorniji od postovanja.
Treba mi neko ko mi nece podilaziti. Ko mi nece govoriti kako sam nesto dobro uradio, kako sam lep ili pametan... To moze da uljuljka coveka.
Ne, meni treba zena koja ce raditi bas obrnuto. Samo pomisao da nisam dovoljno dobar izabranici svog srca, motivisace me da budem bolji. Ceo zivot cu posvetiti ideji da treba da budem sve ono sto mi nikad nije izgovorila.
Ali nema takvih zena... Sve ste vi iste, blagoglagoljive i ponizne.
svaka cast ali ovo ko da sam vec negde cula
sve mi poznato pa poznato