tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
eeee
neces se ti lako udati ako tako nastavis da se becis
za pocetak ...pocni da trepces
od jutros imam neopisivu potrebu da se becim,ali ajde
trep,trep,blink,blink...
sta sad?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eeee
neces se ti lako udati ako tako nastavis da se becis
za pocetak ...pocni da trepces

Uh, pa ti si prva jos od petka koja pretenduje da odlucuje ko ce i gde da pise, te da usput odradi analizu nepozeljnog lika.E nikako da se otkačim odavde. Što se ti Juliane buniš? Uopšte nisi bio pozvan da išta komentarišeš. A tebi kao fali prava žena, ma ne bih rekla, pre će biti da te ovih pet pravila oduševljavaju pa ti čisto krivo što se žene s,njima sprdaju.
!To je otprilike i najvishe shto mozhete da uradite.E nikako da se otkačim odavde. Što se ti Juliane buniš? Uopšte nisi bio pozvan da išta komentarišeš. A tebi kao fali prava žena, ma ne bih rekla, pre će biti da te ovih pet pravila oduševljavaju pa ti čisto krivo što se žene s,njima sprdaju.

Ovo nema veze sa zivotom. I sta je to uspesan brak? Cula sam mnoge koje to kazu a ustvari su teske nesrecnice. I ono gore opisano bogami znaci da treba da se pretvorimo u mahovinu da bi on bio srecan. Hvala lepo, netreba!
Tako imamo rospije koje peljese svoje muzeve, nabijaju im rogove, nece ni kafu da im skuvaju, uvek imaju migrene kad on hoce sex i vuku se po kuci zapustene u kucnoj haljini svoje babe

Aha. Drugim rechima, uvek su muzhjaci krivi.Zanimljiva tema!
Ako muskarac svoju zenu ne postuje kao osobu i ne vidi kao licnost, onda ce se i ona ponasati prema njemu shodno tomeTako imamo rospije koje peljese svoje muzeve, nabijaju im rogove, nece ni kafu da im skuvaju, uvek imaju migrene kad on hoce sex i vuku se po kuci zapustene u kucnoj haljini svoje babe
![]()
Aha. Drugim rechima, uvek su muzhjaci krivi.
Ma nisuAha. Drugim rechima, uvek su muzhjaci krivi.

Ma nisu
Treba samo da se nadju dve kopmatibilne osobe! Nekim zenama odgovara da sve rade same i budu domacice u tradicionalnom smislu. Kao sto nekim muskarcima odgovara da im jedini posao bude u firmi za koju rade. Tu nema nista lose. Samo treba pronaci nekoga ciji ti model ponasanja odgovara.
Krive su zene sto misle da mogu promeniti muskarca koji je vaspitavan trideset godina da mu je jedina duznost da donese platu kuci![]()
Aha. Drugim recima, zene su krive sto su naivne.Krive su zene sto misle da mogu promeniti muskarca koji je vaspitavan trideset godina da mu je jedina duznost da donese platu kuci
Pa da, pojedine su naivne. Ali ima isto toliko prepredenih opasnica, da nema bojazni ni za kogaAha. Drugim recima, zene su krive sto su naivne.
Svaka rupa nadje zakrpu!
Na zalost znam par zena koje otprilike slijede ova pravila.
Ne razumijem ih.
I pored toga sto su tako"savrsene"supruge"
opet dobiju tu i tamo po neki samar,sto znam.
Jedna mi je rekla,kako se njena drugarica posvadjala s muzem,
jer joj nije dao da izadje na kafu sa prijateljicama,
i ona je u cudu u fazonu
udala se pa sta jos hoce.
Kad dodju kod nas,na srecu to je rijetkost,
ne mogu cudom da se nacude
kako se ja i suprug ponasamo.
Jos moj dragi namjerno kaze kako sam izlazila sinoc sa svojim drustvom.
A njen ce reci kako kvarim njegovu zenu ccc.
Sta je tu najgore,sto se takve zene
non stop jadaju kako su pune obaveza,
ono kao mora da trci kuci da muzu postavi rucak,
jer on je gadan kad se naljuti,
a on neki sooonjaaaaaaaaa,ne daj ti ga boze.
Pa zviznula bi ga,ne bi znao ni kako se zove.
Ali opet je ona tu najveci krivac,
takve zene jednostavno vole da su u ulozi zrtve.
A ovamo su zapustene,pa im svaka lijepa i negovana zena ono:
"gle kakva je,vidi kako se nasminkala,jao krive joj noge,
obukla se k'o da ide na qrvanje"
znaci to ne podnosim.
Ja i moj muz nismo savrseni
ali se volimo,i imamo sretan brak.
Kakav je to sablonski zivot,po pravilima,
i nekim nepisanim zakonima,uzas.
Ipak mislim da je sve vise zena,
koje malo vise cijene sebe
ili sam ja optimista![]()
Bezveze. Chak se ni ne rimuje.

Pa sto me onda ne pitas da furamo?Sve se slažem sa postavljačicom teme! Al' uzdišem za Hulianom!!!
Pa sto me onda ne pitas da furamo?
Eto, na kraju ces me smuvati i potom ostaviti slomivsi mi srce, kao sto su ucinile mnogobrojne pre tebe.
Ne zelim ponovo kroz to da prolazim.
Shvati, iza ove surove spoljasnosti i celicnog pogleda se krije osetljiva dusa. Toboznja nedostupnost i odbojnost je samo odbrambeni mehanizam osobe koja je vazda bila iskoriscavana kao seksualni objekat.
Molim te nemoj... ne zelim. Lako me je slomiti, polakomicu se slatkim recima... Zato nemoj.