Saveti za vrlo uspešan brak!!!

3. pravilo: ne zamarajte ga sitnim problemima tipa: nemamo dovoljno novca, ima puno stvari u kući koje treba popraviti a on bi to mogao, trebao bi bar malo da se posveti i deci ne samo fudbalu, njemu to ionako na jedno uvo uđe na drugo izađe, a vi ćete biti ona koja stalno zvoca.

Hoces reci alat u ruke i popravljaj kako umes i znas da ne bi deranzirala svog princa , ok da znamo , mada nisi daleko od istine :)

E nikako da se otkačim odavde. Što se ti Juliane buniš? Uopšte nisi bio pozvan da išta komentarišeš. A tebi kao fali prava žena, ma ne bih rekla, pre će biti da te ovih pet pravila oduševljavaju pa ti čisto krivo što se žene s,njima sprdaju.
Uh, pa ti si prva jos od petka koja pretenduje da odlucuje ko ce i gde da pise, te da usput odradi analizu nepozeljnog lika.

Ovo nema veze sa zivotom. I sta je to uspesan brak? Cula sam mnoge koje to kazu a ustvari su teske nesrecnice. I ono gore opisano bogami znaci da treba da se pretvorimo u mahovinu da bi on bio srecan. Hvala lepo, netreba :)!

Ma daj ... pa što ne bi trebalo ... oni su tako nesrećni kad nije sve njima po volji .... i mučimo ih sa tim pranje sudova i sredjivanjem kuće, kao da i oni žive u tim kućama ... a ne žive, nego samo spavaju :D

Zanimljiva tema!
Postoje razlicite zene, kao i razliciti muskarci.
Nekima se uklapanje u stereotipe namece, a nekima se dopada i u tom miljeu vide sebe udobno smestene.
Ako muskarac svoju zenu ne postuje kao osobu i ne vidi kao licnost, onda ce se i ona ponasati prema njemu shodno tome:) Tako imamo rospije koje peljese svoje muzeve, nabijaju im rogove, nece ni kafu da im skuvaju, uvek imaju migrene kad on hoce sex i vuku se po kuci zapustene u kucnoj haljini svoje babe:)

U normalnoj vezi, braku, osobe se medjusobno postuju, samim tim mogu i da se dogovaraju i da grade zajedno nesto, jedno drugom su najbolji prijatelji, mogu da popiju pivo zajedno, odgledaju utakmicu, krece zajedno... stagod, jedno drugo gledaju kao osobe, ne kao robove.

P.S. Pravila su jako duhovita!
Slatko se nasmejah:)

Aha. Drugim rechima, uvek su muzhjaci krivi.
Ma nisu:)
Treba samo da se nadju dve kopmatibilne osobe! Nekim zenama odgovara da sve rade same i budu domacice u tradicionalnom smislu. Kao sto nekim muskarcima odgovara da im jedini posao bude u firmi za koju rade. Tu nema nista lose. Samo treba pronaci nekoga ciji ti model ponasanja odgovara.
Krive su zene sto misle da mogu promeniti muskarca koji je vaspitavan trideset godina da mu je jedina duznost da donese platu kuci;)

Ma nisu:)
Treba samo da se nadju dve kopmatibilne osobe! Nekim zenama odgovara da sve rade same i budu domacice u tradicionalnom smislu. Kao sto nekim muskarcima odgovara da im jedini posao bude u firmi za koju rade. Tu nema nista lose. Samo treba pronaci nekoga ciji ti model ponasanja odgovara.
Krive su zene sto misle da mogu promeniti muskarca koji je vaspitavan trideset godina da mu je jedina duznost da donese platu kuci;)

Krive su majke koje različito vaspitavaju sinove ii ćerke .....

Na zalost znam par zena koje otprilike slijede ova pravila.
Ne razumijem ih.
I pored toga sto su tako"savrsene"supruge"
opet dobiju tu i tamo po neki samar,sto znam.
Jedna mi je rekla,kako se njena drugarica posvadjala s muzem,
jer joj nije dao da izadje na kafu sa prijateljicama,
i ona je u cudu u fazonu
udala se pa sta jos hoce.
Kad dodju kod nas,na srecu to je rijetkost,
ne mogu cudom da se nacude
kako se ja i suprug ponasamo.
Jos moj dragi namjerno kaze kako sam izlazila sinoc sa svojim drustvom.
A njen ce reci kako kvarim njegovu zenu ccc.
Sta je tu najgore,sto se takve zene
non stop jadaju kako su pune obaveza,
ono kao mora da trci kuci da muzu postavi rucak,
jer on je gadan kad se naljuti,
a on neki sooonjaaaaaaaaa,ne daj ti ga boze.
Pa zviznula bi ga,ne bi znao ni kako se zove.
Ali opet je ona tu najveci krivac,
takve zene jednostavno vole da su u ulozi zrtve.
A ovamo su zapustene,pa im svaka lijepa i negovana zena ono:
"gle kakva je,vidi kako se nasminkala,jao krive joj noge,
obukla se k'o da ide na qrvanje"
znaci to ne podnosim.:roll:

Ja i moj muz nismo savrseni
ali se volimo,i imamo sretan brak.
Kakav je to sablonski zivot,po pravilima,
i nekim nepisanim zakonima,uzas.

Ipak mislim da je sve vise zena,
koje malo vise cijene sebe:D
ili sam ja optimista:lol:

Na zalost znam par zena koje otprilike slijede ova pravila.
Ne razumijem ih.
I pored toga sto su tako"savrsene"supruge"
opet dobiju tu i tamo po neki samar,sto znam.
Jedna mi je rekla,kako se njena drugarica posvadjala s muzem,
jer joj nije dao da izadje na kafu sa prijateljicama,
i ona je u cudu u fazonu
udala se pa sta jos hoce.
Kad dodju kod nas,na srecu to je rijetkost,
ne mogu cudom da se nacude
kako se ja i suprug ponasamo.
Jos moj dragi namjerno kaze kako sam izlazila sinoc sa svojim drustvom.
A njen ce reci kako kvarim njegovu zenu ccc.
Sta je tu najgore,sto se takve zene
non stop jadaju kako su pune obaveza,
ono kao mora da trci kuci da muzu postavi rucak,
jer on je gadan kad se naljuti,
a on neki sooonjaaaaaaaaa,ne daj ti ga boze.
Pa zviznula bi ga,ne bi znao ni kako se zove.
Ali opet je ona tu najveci krivac,
takve zene jednostavno vole da su u ulozi zrtve.
A ovamo su zapustene,pa im svaka lijepa i negovana zena ono:
"gle kakva je,vidi kako se nasminkala,jao krive joj noge,
obukla se k'o da ide na qrvanje"
znaci to ne podnosim.:roll:

Ja i moj muz nismo savrseni
ali se volimo,i imamo sretan brak.
Kakav je to sablonski zivot,po pravilima,
i nekim nepisanim zakonima,uzas.

Ipak mislim da je sve vise zena,
koje malo vise cijene sebe:D
ili sam ja optimista:lol:

Bezveze. Chak se ni ne rimuje.

Sve se slažem sa postavljačicom teme! Al' uzdišem za Hulianom!!!
Pa sto me onda ne pitas da furamo?

Eto, na kraju ces me smuvati i potom ostaviti slomivsi mi srce, kao sto su ucinile mnogobrojne pre tebe.
Ne zelim ponovo kroz to da prolazim.
Shvati, iza ove surove spoljasnosti i celicnog pogleda se krije osetljiva dusa. Toboznja nedostupnost i odbojnost je samo odbrambeni mehanizam osobe koja je vazda bila iskoriscavana kao seksualni objekat.
Molim te nemoj... ne zelim. Lako me je slomiti, polakomicu se slatkim recima... Zato nemoj.

Pa sto me onda ne pitas da furamo?

Eto, na kraju ces me smuvati i potom ostaviti slomivsi mi srce, kao sto su ucinile mnogobrojne pre tebe.
Ne zelim ponovo kroz to da prolazim.
Shvati, iza ove surove spoljasnosti i celicnog pogleda se krije osetljiva dusa. Toboznja nedostupnost i odbojnost je samo odbrambeni mehanizam osobe koja je vazda bila iskoriscavana kao seksualni objekat.
Molim te nemoj... ne zelim. Lako me je slomiti, polakomicu se slatkim recima... Zato nemoj.

Oooooo...vazda su zene padale na pricu...8-)
Ne mogu da veruejm sto se ovi muskarci vajkaju, nemamo love, nemamo misice...kojesta...:lol:
Zene su slepe, pa cak i one lepe ;)

Back