saveti za kosu, kozu, nokte...

• Začetnik teme Začetnik teme malasirena
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nivea za posle suncanja sa aloom je meni super

sto se lica tice, i meni se desilo isto cudo za proteklih 7 dana ili koliko vec traju ove nenormalne vrucine.. uznojim se svaki put kada izadjem, makar i do kola i iz kola.. i lice poludelo.. sada se polako smiruje.. mislim da znoj zapusava pore.. i onda....

Mrvica_88:
Devojke, ako vam je potreban bilo kakav savet o kosi, licu ili noktima, pitajte. Podelicu znanje sa vama!!! pozz :lol:
devojko,lepo od tebe za ovu temu.
pivski kvasac i ja koristim ali jedino sto se odlicno osecam(44g),nema nekog uticaja na nokte.ok,procitala sam za limun i to cu koristiti.pocnu oni da rastu,i poneki uspe da lepo poraste,a neki se polomi.mekani su.
kazu da ako je kosa dobra onda su i nokti.ja nisam izgleda po JUS-u.
meni je kosa fenomenalna,a nokti :-?

Gledaj na to da ces imati manje bora. Jako dobra kolekcija za masnu kozu je od Vishi-ja mada je dosta skupa. Redovan piling 2-3 puta nedeljno i kompletna nega tri puta dnevno: gel za pranje, losion i krema za masnu kozu daju rezultate.Super je i AHA kiselinama koja ti skine gornji sloj koze i nova koza se manje masti.

Meni odgovaraju Avonova krema za masnu kozu. Bolja je Vishijeva naravno, ali je i 3* skuplja. Sad sa 35 godina nemam vise bubuljice ako redovno radim piling i nisam vise tako nezadovoljna sto se koza sija. Sad je i u modi sjajna koza tako da nisam sva u grcu kad se malo vise sijam :)))!

Imam i ja kozu, samo ne daje baš puno mleka....već je jadna, matora, a ne možemo da je se otarasimo jer nam je prirasla za srce pa je držimo kao kućnog ljubimca....Nije masna, više je suva....a pogotovo sad kad su joj jarići dušu isisali ;)
img1013aqr0.jpg

Back