Saveti od kozmeticara i make-up artista !

Treba mi kontakt na PM (blesice ako ti nije mrsko, posalji mi i svoj kontakt) i ako znate okvirne cene onoga sto mene zanima:
Htela bih otici kod kozmeticara. U sustini nemam nikakvih problema, koza i ten su mi super. Ono sto bi mi trebalo je redovno ciscenje lica. Zamislite, ali nikad nisam bila na takovom tretmanu jer se jako bojim kozmeticara.... Nagledala sam se upropastenih lica, pa imam fobiju.
Koza mi je generalno jako osetljiva i treba mi neko pazljiv i lake ruke, da mi ne ostanu modrice. Primera radi, kad god sam radila depilaciju u kozm. salonu, kuci sam se vracala sa oderotinama, podlivima ili kapilarima.
Takodje, htela bih se posavetovati oko nacina sminke, oblika obrva mozda cak i frizure...
Imam 25 godina, od kozmetike koristim L'oreal - linija HAppy derm za normalnu kozu.

Sto se tice skidanja sminke, ja kad god sam sminku skidala mlekom nisam uspela. Nikad maskaru nisam s mlekom skinula, samo se umrlja pa budem kao rakun. Ja se prvo temeljno umijem, pa mlekom skinem ostatke. I onda tonik.

sta mislite o clinique proizvodima? i kakva je krema l'oreal - happy skin? drugarica mi jer rekla da kupim, ali ja sta god stavim nista mi ne odgovara....imam bas osetljivu kozu (21 godinu imam)
sad sam krenula sa clinique 3 etape pa sam htela da cujem da li je to korisno? hvala

blesica:
mishka salon jasna u cara urosa 27 pozdrav pogsedaj na situ ,a javljam ti ga ujutro nisam sigurna,ali preko yahooa ili googa mozes naci ako ti je hitno ako ne javlja sutra poz miska
cekam ipak tvoj odgovor. ne usudim se bez preporuke ko dkozmeticara da mi naprave sranje ....

E jel bolje kod kozmeticara pre ili posle mora? Nesto kontam da bi bilo bolje pre, zbog boje, ako to ima veze jedno s drugim?

e pa vidimo se ja sam tu u sredu. prvi put idem kod kozmeticara i imama panican strah od njih (nagledala sam se svacega kod drugarica) pa se nadam da ce sve biti ok.

ja sam tu u sredu u pola pet :)

pa ako me vidis, onako jedna povisoka devojka, malko nervozna, mozda se preznojava, ili ima izbezumljen pogled, to sam JA. pa mi mani rucicom :))

blesica:
Ukoliko zelite moj savet ili pomoc pri odabiru kozmetike,make-up problema estetske prirode rado kao iskusni kozmeticar i make-up artist cu vam ih dati,slobodno me pitajte a eto kao jedna informacija o meni radim kao kozmeticar vec 15 god. a od toga 8 god. u renomiranom salonu u bg. ali uvek raspolozena za savet i pomoc.

Kako da izuzetno suvu kozu pretvorim u neznu i meku???Da stvar bude jos gora redovno radim piling i natapam je mlekom za telo i uljima posle svakog tusiranja!Koje preparati bi mi preporucila ili mozda neke koje bi sama mogla da napravim od prirodnih sastojaka??Hvala

izuzetno suvu kozu treba tretirati sa velikim oprezom,koristiti blage proizvode za uspostavljanje ph balansa koze i njene rehidratacije, imas raznih preparata tj mleka za negu uzmi nesto masnije eucerin na primem hvale licno koristim nesto drugo. izbegavaj sapune,koristi blage kupke chak moze i sebamed kolekcija ima np od jonsona ulje u gel koje se nanosi na vlaznu kozu posle tusiranja hidrira kozu a neostaje trag masnoce, posle utapkas frotirom,probaj

Evo da se javim sa utiscima.

Dakle, sve je bilo dobro, osim cinjenice da devojka koja mi je cistila lice nije svoj posao odradila losije nego sto sam ja to ocekivala. ZNaci, imam cist ten inace, samo je trebalo ocistiti lice od mitisera. Brada mi je krajnje polovicno odradjena, kao i celo. Eto.

Inace mozda nije do salona, mozda je do sam edevojke, koje je bila inace vrlo ljubazna, veoma profesionalna.

Ono sto mi je bilo vrlo vazno i zbog cega sam inace izbegavala kozmeticare jeste higijena koja je na dobrom nivou. Zaista nikakvih problem a s kozom nemam, i dalje je u odlicnom stanju, i nema nikakvih naznaka da sam ko dkozmeticara bila (u smislu crvenila i nekih ne daj boze infekcija).

ZNaci, da je samo malo detaljnije odradila ja bih bila zadovoljna.

Eto toliko.

Pozz.

Back