Becky Thatcher
Domaćin
- Poruka
- 3.587
Pa razlika je u tome što AD kapi nemaš više nigde da kupiš jer su ih povukli sa tržišta, nešto nije bilo u redu i sad postoje samo te D3 i ide samo jedna kap... to sam saznala kasnije, ja sam kupovala upravo te AD što nisu ok...
Nisam pametna... ne valja se igrati, u bivšem stanu prva komšinica nam je bila pedijatar, da ije potvrdila moje sumnje oko AD kapi inače ne bih smela sama da ih skinem sa spiska bebećeg - rekla mi je da je mnooogo veći problem ako beba ima višak tih vitamina, pisala sam i ranije o tome...
Fontanela se prebrzo zatvori što nikako ne valja... Koga slušati?
Nisam pametna... ne valja se igrati, u bivšem stanu prva komšinica nam je bila pedijatar, da ije potvrdila moje sumnje oko AD kapi inače ne bih smela sama da ih skinem sa spiska bebećeg - rekla mi je da je mnooogo veći problem ako beba ima višak tih vitamina, pisala sam i ranije o tome...
Fontanela se prebrzo zatvori što nikako ne valja... Koga slušati?
a ona prosto voli nasu blizinu + da joj se drzi duda, posto jos nismo naucili da dudamo kako treba i non stop nam ispada, pa je ovo najbolje resenje... 

znači da nije alergičan, a još ako voji bejance
pitacu pedijatra u sredu,mada nerazumem gledam ove crnkinje pa bebice male tek rodjene a one ih nose pozadi na ledja u marami onako raskrecene i hvala bogu nemaju problem sa kukicima,pa ni moj muz nije nosio taj siroki povoj pa je super,mislim da smo malo zaostali sto se tice toga,samo muce decu