Maslachak
Poznat
- Poruka
- 9.333
sad sam shvatila. 
hvala.
hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

..
...ok mame...jedno pitanje...
mozda sam dosadna....ali koju bi hranu trebala da uzimam a da bebica ne dobije alergiju od toga preko mog mleka...ili da barem malo smanjimo grcice?
Jadnicak ne moze da se uspava od stomaka...samo kad ga uzmem on tada bi da spava...ali ne bih da ga ucim od sad pa u ruke...inace beban je 20 dana star....
Uf bas sam lose srocila svoje pitanje...al ce se razume valjda....
Hvala.....

Moj sin nije imao one prave grčeve, ali sam primetila da mu je smetalo kad ja jedem grašak, jer bi tad baš plakao kao da ga boli stomak....ok mame...jedno pitanje...
mozda sam dosadna....ali koju bi hranu trebala da uzimam a da bebica ne dobije alergiju od toga preko mog mleka...ili da barem malo smanjimo grcice?
Jadnicak ne moze da se uspava od stomaka...samo kad ga uzmem on tada bi da spava...ali ne bih da ga ucim od sad pa u ruke...inace beban je 20 dana star....
Uf bas sam lose srocila svoje pitanje...al ce se razume valjda....
Hvala.....
Nisam mislila na taj podoj za uspavljivanje, taj se zaista i poslednji izbaci nego ono u sred noci posto si pominjala da neces da ustajes vise od jedanput da spremas flasicu. Pa ako to izbacis onda neces ni ustajati do ujutru.ja sam iskreno mislila nocni podoj da izbacim poslednji... videcu. meni zzao tog podoja pred spavanje, iskreno. tad se on toliko odushevi sisi kad je vidi.... pa se smeje i raduje i pruzza ruke i sve.
Mame, kada ste jednom uvele meso bebama koliko često ste im posle davale, da li svaki dan ili ne, i posle koliko vremena ste im davale žumance i džigericu?
prisecam se... za dorucak proja i jogurt, ili hleb i puter i jogurt, griz sa pavlakom i zumancetom, poparu sa sirom i puterom, najbolje su prolazili suvi lebac i jogurt , pa onda cokolino, medolino .... pa slatki griz, ponekad palenta i eto....
Komadici - probaj da sve bude seckano i odvojeno na tanjiru pa mu pravi zalogajcice - nama je samo tako islo, i to prstima

ovaj moj nevoli jogurt,a ni kiselo mleko a evo od skoro se mesti i na pavlaku a prsticima jede odavno mada ni meni nije jasno kako sve to zvace s obzirom da ima svega 3 zuba![]()
joj jeste grozna,ali je uvek dajes s necim bar ja tako,inace kod mene je varijanta jednom nedeljno riba,jednom dzigerica,jednom zumance a ostala 4 dana dajem neko meso tipa curetina,piletina,teletina......
Njoj je za sad favorit juneca supa, pa joj uvaljujem sa supom svasta, ukljucujuci i meso, koje ne voli i tacka.

nema veze koliko zubica ima njima su jake desni...Mi imamo dva zubica pa grickamo plazmu kao matori....ni mi nismo voleli jogurt ali smo voleli flasicu pa je mama pokusala da sipa jogurt u flasicu i dala mi u rukicu...od tad ruckam jogurt...Jedino bas i nevolimo piletinu mada je nekako pojedemo...ostalo sve ruckamovaj moj nevoli jogurt,a ni kiselo mleko a evo od skoro se mesti i na pavlaku a prsticima jede odavno mada ni meni nije jasno kako sve to zvace s obzirom da ima svega 3 zuba![]()