mirabel
Iskusan
- Poruka
- 5.543
Moje dete ne voli da mu je vruce..jednom se jadnicak osuo jer ga je moja mama..sad moram da se vadim malo..pretoplila umotala ga u cebe on se skuvao..polse smo imali problem sa tim plikicima koji su mu izasli..koza mu je postala tako gruba, jadno dete..I onda mi dr. kaze ma raskomotite ga ..i mazite jekodermom ili pantenolom..Od jekoderma mu se prosiri na vrat, a pantenol je malo umirio kozu ali nista posebno..i onda ja poludim i uzmem staru dobru pavlovicku, i ako sad govore da sa njom se samo maze guzza..i izlecim dete za 2 dana
..sad opet ima mekanu i neznu kozu..iod sada samo pavlovic i to original
![]()
![]()
Pavloviceva je opasna za osipe, bukvalno ponekad ume i da ih "nahrani" (kao sto ti se desilo sa jekodermom).
I moja devojka se znojila u snu i po licu, oko korena nosica su joj izasle sitne sitne tackice i za sada nam je Mustela pomogla (Seba Med je prestao u medjuvremenu da daje rezultate) - kosta ali i vredi
..sad opet ima mekanu i neznu kozu..iod sada samo pavlovic i to original
jer su mene tako sisali non stop i uvek sam izgledala ko decak 
Moja cera je jos uvek zvanicno sa kosom na glavi, ali to nije kosa...to je ....pa recimo da je nesto kao skup randomno rasporedjenih pramenova razlicitih duzina. Sisanje ne dolazi u obzir jer je ne mogu svrteti dok joj masem makazama nad glavom
mene pod izgovorom da se znojim preterano i onda me obuku u tregerke i onda... 

hvala na informaciji...