SAVETI O BEBAMA

• Začetnik teme Začetnik teme mamaa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moje dete ne voli da mu je vruce..jednom se jadnicak osuo jer ga je moja mama..sad moram da se vadim malo ;);)..pretoplila umotala ga u cebe on se skuvao..polse smo imali problem sa tim plikicima koji su mu izasli..koza mu je postala tako gruba, jadno dete..I onda mi dr. kaze ma raskomotite ga ..i mazite jekodermom ili pantenolom..Od jekoderma mu se prosiri na vrat, a pantenol je malo umirio kozu ali nista posebno..i onda ja poludim i uzmem staru dobru pavlovicku, i ako sad govore da sa njom se samo maze guzza..i izlecim dete za 2 dana :super:..sad opet ima mekanu i neznu kozu..iod sada samo pavlovic i to original ;);) :bye:

Pavloviceva je opasna za osipe, bukvalno ponekad ume i da ih "nahrani" (kao sto ti se desilo sa jekodermom).

I moja devojka se znojila u snu i po licu, oko korena nosica su joj izasle sitne sitne tackice i za sada nam je Mustela pomogla (Seba Med je prestao u medjuvremenu da daje rezultate) - kosta ali i vredi

:( Moja cera je jos uvek zvanicno sa kosom na glavi, ali to nije kosa...to je ....pa recimo da je nesto kao skup randomno rasporedjenih pramenova razlicitih duzina. Sisanje ne dolazi u obzir jer je ne mogu svrteti dok joj masem makazama nad glavom

Eh...story of my life! Stalno su me sisali pod izgovorom da ja vristim kad se cesljam. Bas me zanima kako su to zakljucili, kad su me cesljali peskirom :roll:. Sad lecim traume pod stare dane i pustam kosu

Eh... story of my life too! :aha: mene pod izgovorom da se znojim preterano i onda me obuku u tregerke i onda... :dash: ma bas sam bila ko decak... cak i na mom krstenju slike izgledam kao decak obucen u haljinu :hahaha:
I ja sad imam dugu kosu :D CMOK za tebe mirabel :zag:

jao, što ste takvi... što dečaci ne bi bili lepi Kockice :p
meni ništa lepše nego kad Stefu ošišam na 'fLizuLu k'o sto je tatina' :lol:

a i mene su uvek šišali na kratko, i tada sam mrzela, ali sad se i sama šišam... šta ću kad mi lepše stoji i jednostavnije je :lol:

a i mene su uvek šišali na kratko, i tada sam mrzela, ali sad se i sama šišam... šta ću kad mi lepše stoji i jednostavnije je :lol:

Uh pa nisam rekla da ne treba da budu :aha: ja bas volim kad su kao mali onako izblazirano lepi :D ko iz zurnala :heart: :mrgreen:

Za moje dete svi misle da je devojčica, zbog duge kose. Ali ne dam, bome ni tata, da se šiša na kratko i tačka. Kažu zbog vrućine i znojenja, pa šta bi da je stvarno devojčica, i one se znoje pa ih retko šišaju na kratko.

Za moje dete svi misle da je devojčica, zbog duge kose. Ali ne dam, bome ni tata, da se šiša na kratko i tačka. Kažu zbog vrućine i znojenja, pa šta bi da je stvarno devojčica, i one se znoje pa ih retko šišaju na kratko.

..:super: ..bravo, mama i tata.. :heart:
..i moje oboje su chupavci oduvek, ali se ne znoje, chini mi se, nikad :eek:
..sina sam prvi put videla oznojenog kad je pocheo da trenira,
a cerku...hmmm...nisam nikada ni videla oznojenu.. :lol:

Slažem se. Moj Luka se takođe užasno znoji pa mu je lakše kad je ošišan, a da ne pričam koliko je lepši tako ošišan. Pravi mali dečačić! :heart:

Back