kekili
Zainteresovan član
- Poruka
- 211
E ako ides... hocu i jaaa... ali ne bih sama...ali mrzim guzveee...
![]()
Idemo zajedno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ako ides... hocu i jaaa... ali ne bih sama...ali mrzim guzveee...
![]()

(mada jos nisam srela dete kojem je zima
) 
...samo da nam je doshlo ovo malo sunca i da mozzemo napolje... korenje sam u kuci pustila.
a jesi maslachak....a jesi maslachak....
Stvarno sa suncem sve je lepse....

Mi cemo verovatno sa bakom i dekom negde na more krajem Avgusta![]()
![]()

Moram da otklonim misli od dragog dok je u glupoj Kini pa je non stop neka akcija najbolji nacin...Uzivancija![]()

jos jednom moram da vas pitam sve koje imate iskustva, nocas je moje bebce preskocilo jedan obrok u 2 ujutro, znaci spavao je od pola devet do 5 ujutro, tad sam ga probudila jer sam mislila da cu da umrem, da cu da eksplodiram, da li tako smem, da ostavim to je prakticno skoro 9 sati da se grudi ne prazne? bas sam u dilemi, da a kad onda uzme da sisa ne posisa ni pola sise vec se najeo, a kontam da nije ni stigao do pravog mleka, nisam pametna
sto se tvojih grudi tice, nikakoooo ne ostavljaj da budu pune 9h nego ih na svaka 3h izpumpavaj, stavis to mleko u flasice i to u frizideru moze da stoji 24h!
tako da kad on ogladni mozes i to mleko da mu das, da bi znala koliko je mleka popio u mililitrima...
prosto ti malecki mozda nije jesna beba, vec vise voli da spava kao moja Marta 
jos jednom moram da vas pitam sve koje imate iskustva, nocas je moje bebce preskocilo jedan obrok u 2 ujutro, znaci spavao je od pola devet do 5 ujutro, tad sam ga probudila jer sam mislila da cu da umrem, da cu da eksplodiram, da li tako smem, da ostavim to je prakticno skoro 9 sati da se grudi ne prazne? bas sam u dilemi, da a kad onda uzme da sisa ne posisa ni pola sise vec se najeo, a kontam da nije ni stigao do pravog mleka, nisam pametna
А то што ти се чини да не посиса ни пола сисе ти се само чини, сиса је тад препуна и он са много мање снаге поједе довољну количину млека (ја сам још увек у тој дилеми, али је она лепо расположена, тако да сам заиста сконтала (а и докторка ми тако рекла) да је сад јача, па се брже наједе!
valjda mi nece biti nista sto sam sad jednom ostavila pune cice 9 sati, a inace najvise preko nocu budu 6 sati pune ali obicno to bude 5 kad se budi oko 1 ili 2 ujutro.

valjda mi nece biti nista sto sam sad jednom ostavila pune cice 9 sati, a inace najvise preko nocu budu 6 sati pune ali obicno to bude 5 kad se budi oko 1 ili 2 ujutro. sta vi mislite, da nisam sad upropastila stvar? a inace sam ih onda ispraznila posto je gospodin ostavio puno za sobom

valjda mi nece biti nista sto sam sad jednom ostavila pune cice 9 sati, a inace najvise preko nocu budu 6 sati pune ali obicno to bude 5 kad se budi oko 1 ili 2 ujutro. sta vi mislite, da nisam sad upropastila stvar? a inace sam ih onda ispraznila posto je gospodin ostavio puno za sobom
Priroda je cudo, i sve uredi kako treba... Nemoj se zezati sa tim nikakoooo... Mastitis je uzasna stvar!!!![]()
E vidis meni je dr. rekla kontra...jedan rukav manje nego mi...
Sad u kuci ima bodi i pantalonice i carapice...naravno da ga pokrijem kad spava..s'tim sto se on brze bolje otkrije..stalno mu pipkam ruke da nisu hladne, ako jesu znaci da mu je hladno i obrnuto..pa se nekako i po tome povodim...
A i ovo nije prvi put da cujem da se misljenja pedijatra razlikuje, gotovo u vezi svega...![]()
I nama su ovo rekli - obucete dete, obucete sebe, pa detetu skinete jedan sloj. Mnogo bolje podnose hladnocu od vrucine. U setnjici ovih dana imajte pri ruci frotircic (ako zaspi) i malu pamucnu kapicu (ako duva).
da je bolje da se dete i (pu pu pu, ali je manje zlo!) prehladi, nego da ga pretoplite 
..sad opet ima mekanu i neznu kozu..iod sada samo pavlovic i to original 
Andrija se znoji, da je to prestrasno...preksinoc sam ustajala u toalet, i pogledala usput dete...on je bio mokar ko cep, iako spava, i nisam ga pretoplila...benkica i tanka letnja pidzamica...ne kontam...sinoc sam ga pustila da spava samo u bekici, i nije se znojio...
Moje dete ne voli da mu je vruce..jednom se jadnicak osuo jer ga je moja mama..sad moram da se vadim malo..pretoplila umotala ga u cebe on se skuvao..polse smo imali problem sa tim plikicima koji su mu izasli..koza mu je postala tako gruba, jadno dete..I onda mi dr. kaze ma raskomotite ga ..i mazite jekodermom ili pantenolom..Od jekoderma mu se prosiri na vrat, a pantenol je malo umirio kozu ali nista posebno..i onda ja poludim i uzmem staru dobru pavlovicku, i ako sad govore da sa njom se samo maze guzza..i izlecim dete za 2 dana
..sad opet ima mekanu i neznu kozu..iod sada samo pavlovic i to original
![]()
![]()