kekili
Zainteresovan član
- Poruka
- 211
Ja sam za da se nasledjuje odeca i to naravno od nekog koga znamo,ali kad nemas izbora mislim da ces svasta da uradis!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada nestaje mleko uobicajeno nista ne boli i nema nikakvih grudvica,samo dojke pocnu da budu onako prazne.Po meni se opet zacepio neki kanal ili vise njih, istusiraj se sto toplijom vodom,masiraj stavljaj tople obloge i probaj jos sa pumpicom da izvuces masirajuci taj deo dojke...a sutra se javi doktoru obavezno,da ne dodje do mastitisa.I sasvim je moguce da i posle dva meseca dodje do zacepljenja,jer se vremenom i povecava kolicina mleka buduci da beba ima vece potrebe.Javi sta je bilo!!
Ups...oprosti, nisam pratila na casu
Dakle, opet isto - trazi drugo misljenje, dete je premalo za igranje. Ako mu antibiotici ne pomazu, mozda je alergicno na nesto, ima sedam stotina razloga za kasalj, proveri, da te posle ne boli glava.
Probaj sa belim slezom, mnogo olaksava
Zelimo vam da sto pre ozdravite!
Mukica mala...pa kako je to dobila?!
![]()
Hm...u pocetku izgleda kao jaaaakooo suva koza...a na dodir je, onako, hrapavo...cesto crveno...a kod jacih oblika se pojavljuju sitne bubuljice koje dete (posto svrbi) rascese, pa se pojave ranice...
E sad, da li je to kod tebe, tj kod Stefe, slucaj...ne znam...
![]()
ali se od ove kreme povuklo...
bila stetna ili ne, moram reci da je pomogla
nije bila izlozena suncu Makica, tako da nema nikakve fleke
inace krema se zove Elokom (Elocom)... 
Evo mene konačno.
Potražila sam drugo mišljenje. Bilo je još gore. Upala pluća. Od 22 marta do danas smo bile u bolnici na DIK u Nišu. Najdužih 10 dana u mom životu.
Odoh u sobu kod mojih curica pa se čujemo kada se budem malo sredila i smirila.
pisi molim te kad budes mogla sta se to izdesavalo... i poljubi malecke! 
Evo mene konačno.
Potražila sam drugo mišljenje. Bilo je još gore. Upala pluća. Od 22 marta do danas smo bile u bolnici na DIK u Nišu. Najdužih 10 dana u mom životu.

Evo mene konačno.

mamice pomagajte,
moja bebica ce uskoro dva meseca i do sada lepo je sisala i napredovala, nocu isto lepo spava, zaspi oko pola devet budi se oko dva ujutro, zatim oko 5. preko dana sisa isto kad trazi, nekad je to na dva sata nekad na dva ipo nekad na tri ipo sata.
imala sam na pocetku dojenja problem kada se zacepi kanal pa se stvori grudvica ali nekako rukom mozes da osetis taj kanal, to sam masirala i proslo. ali sada mi se desilo da na levoj dojci ispod imam loptupa sad nesto manje teniske i boli koliko se secam isto. da li je to opet to ili je to znak da mi nestaje mleko, posle podoja ispumpala sam mleko i bilo je jos malkice 10 ml. bebac lepo spava sada, to valjda znaci da nije gladan. bojim se da mi nestaje mleko. jel moguce da posle dva meseca mi se opet zacepi kanal ili u mom slucaju mnogo vise kanala?

Evo mene konačno.
Evo mene konačno.

I ja se plasim,mom malom pisti struze u plucima,ali ne uvek neki put se javi,ko za inat kad je doca bio da ga pregleda ono nije pistalo i on kaze zdravo dete,sad neznam sta da mislim,imamo prvu kontrolu 7aprila pa pitacu pedijatra sta on misli!
Makica ispusta slican zvuk kao da se gusi kad kaki... i ja sam u pocetku bila uplasena ali kad sam provalila do cega je ogromnooo olaksanjee.. Proveri da nije da bas kad se to cuje on kakiMakica ispusta slican zvuk kao da se gusi kad kaki... i ja sam u pocetku bila uplasena ali kad sam provalila do cega je ogromnooo olaksanjee..
![]()

a da imao je braon okice a sad se izgleda menjaju postaju plave,imace bar plave okice na mamu,to bi svi mi voleli 
kako je Stefa?