Wenerica
Poznat
- Poruka
- 7.400
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e vi ste svi ludi... 

Još razmišlja ,rekla sam mu da Gabriel ima dovoljan broj, daljinskih, telefona pravi-ne koristi on dječije,
flaša, auta za igranje ali vidjet ćemo šta će odlučit...hihihhiihih
mada neda se on tako lako, nije on laka riba..![]()

majka do majke, provodadzijka do provodadzijke.![]()

Nego, Maslačak , ti beše imaš sina, jel' da?![]()
![]()
![]()
sad ce krene dating 
Ma potvrdila mi je majka da jeste kortikosteroid, nesto na E... ali vec je gotovo, vec joj je mazala 5 dana, evo jutros 5ti dani sad nece vise... e u persun...
Mozda je Elocom?
Kockice, srecan ti rodjendan (au al kasniiiim ali ces mi oprostiti!)
E a na temu Elocoma (ako je to preporucio pedijatar) - sa mesec dana nam se pojavio ekcem po obrscicima i rukicama, nije nista pomagalo, ali Elocom jeste i od tada se vise nije vratilo (da cuknem o drvo). Moras da pazis da ne ide na sunce kad ima tu kremicu na licu i moras da pazis kad je vec stavljas da niposto ne prekardasis tih 5 dana
pisem posle
sad moram da trcim

nije to - toHm...u pocetku izgleda kao jaaaakooo suva koza...a na dodir je, onako, hrapavo...cesto crveno...a kod jacih oblika se pojavljuju sitne bubuljice koje dete (posto svrbi) rascese, pa se pojave ranice...
E sad, da li je to kod tebe, tj kod Stefe, slucaj...ne znam...
![]()

Ja licno nikada nebi iznjmila nesto od garderobe a pogotovo ne od obuce za bebu......jer beba za prve korake mora da ima nove cipelice.......Mozda da probas sa decijim butikom....Kostimi ti nisu losa ideja.....To je ipak za vejike djugaje........pozzzzzzCao drage mame nadam se da mi vi mozete dati dobar savet.
Sta mislite o otvaranju radnje koja bi se bavila iznajmljivanjem decijih stvarcica tipa skafanderi,dubak,cipelice i jos nesto sto deca mogu da nose samo par meseci.I jos bi tu moglo biti kostimi za maskembal.Sta mislite o tome? Hvala svima unapred na odgovorima
Naravno, jer imaš izbor. Neko nema.
Osim toga, iskuvavanje je "majka".