mirabel
Iskusan
- Poruka
- 5.543
Ne znam...ima tu svega (jedi, jedi, nestace ti mleko), pa onda se uzelis nekih stvari koje u trudnoci nisi podnosila, malo te hormoni ubijaju, nemam pojma, iz porodilista sam izasla sa -5 kg u odnosu na tezinu pre trudnoce, a za tri meseca je bilo vec strasno. Klasicna prica gubitka kontrole - dok radim ne stignem da jedem, a dok sam bila kod kuce sam non stop nesto zvackala
.
) Ja ga brze bolje podignem sa zemlje i trk prema kuci drzeci njega u rukama i gurajuci kolica ....kad se upalila mala sirena
auuuaaaaaaauuuuuuuua,pocela i ova mala da place ali jakooooo i ona
Pomodrila sva,ma prestala i da dise...a "mali"(25 kg) nece dole,kao da je ostao bez noge,al sta cu dete se boji krvi,pada u nesvest...pada i ova druga u nesvest od placa oooooooo ...uhvatim ih oboje u ruke u jednoj mi treba velika snaga a u drugom ne smem toliko da stisnem,pa sva ovako zaobljena,preznojena,cupava sa oznacenim ramenima trcim prema kuci,(kad je muz dosao sa posla vozi i kolica iz parka kaze meni se ucinila nasa pa ja povezao
sva su nam bile u kadi dok se on nije malo naucio...probaj i to
Ima 2 meseca i za taj polozaj, kao nursing nema saje! Ima li neko slicno iskustvo? A i knjizica sa uputstvima kako bebu staviti je neka katastrofica fotokopija pa se ni ne vidi.. Ima li neko neki link sa uputstvom a da nije sa onog naseg sajtica 'sling marama'?

nego me prosto zanima, posto ova moja bas voli da spava, place samo kad je gladna i kad ima grcice, a inace kad je budna i nista je ne boli i nije gladna ona gledaaa u mene, slusa sta joj pricam, gleda okolo pa opicena je
Srce malo mamino...