Micimacko
Poznat
- Poruka
- 9.771
neću te lagati,tebi će biti mnogo strašnije nego njemu...ali...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zia, šta u stvari podazumeva da ne jede noću? Mislim, koliki je to vremenski razmak?
Moja beba dobije mleko oko ponoći, posle se probudi u 6 ujutru i traži mleko.. ne vodu, ne sok
ništa sem mleka ne dolazi u obzir i mislim da je to normalno... Ipak je mala...
Da li onda da smatram da je izbacila noćni obrok ili ne?
moje dete se jos uvek budi nocu a ima 13 meseci. Dobro, ne bas svaku noc i ne u isto vreme, ali se budi izmedju 3 i 6. I dobije jos uvek mleko. Nikad ne popije vise od 100 ml u toku noci, cesto i manje, ali je to smiri. Vec sam pisala, ja ne mogu da preguram dan kad skoci na noge u 7-8, ovako prespava dost duze, pa onda popodnevni spavanjac oko 2 do negde 4. Zia, šta u stvari podazumeva da ne jede noću? Mislim, koliki je to vremenski razmak?
Moja beba dobije mleko oko ponoći, posle se probudi u 6 ujutru i traži mleko.. ne vodu, ne sok
ništa sem mleka ne dolazi u obzir i mislim da je to normalno... Ipak je mala...
Da li onda da smatram da je izbacila noćni obrok ili ne?
moje dete se jos uvek budi nocu a ima 13 meseci. Dobro, ne bas svaku noc i ne u isto vreme, ali se budi izmedju 3 i 6. I dobije jos uvek mleko. Nikad ne popije vise od 100 ml u toku noci, cesto i manje, ali je to smiri. Vec sam pisala, ja ne mogu da preguram dan kad skoci na noge u 7-8, ovako prespava dost duze, pa onda popodnevni spavanjac oko 2 do negde 4.
Ja ne znam da li da se opsedam tim nocnim mlekom ili ne, mislim nije mi tesko, u stvari nista teze nego da joj dam vodu ili caj
Kod mene sad problem sa bebinim nosicem nije prehladjena ali ima u nosicu pa joj smeta kad dise,citala sam da nisu lose kapi od belog sljeza (caj) ali kad joj dam cini mi se da odu kroz nosic u grlo da li to moze otici i u pluca,neznam kako onda da ih dajem
Kod mene sad problem sa bebinim nosicem nije prehladjena ali ima u nosicu pa joj smeta kad dise,citala sam da nisu lose kapi od belog sljeza (caj) ali kad joj dam cini mi se da odu kroz nosic u grlo da li to moze otici i u pluca,neznam kako onda da ih dajem

ovo sam čula ovih dana,dete treba da se kupa u vodi sa hipermanganom(to je onaj crveni prašak,odnosno braon,a voda će biti crvena),i u tome treba da se kupa par dana,kažu da je odličan za ekcem...vredi probati...
beli sljez je extra ali ja sam mom davala marisol rasprasivac i operil kapi za decu a kad mu je nosic bio bas pun onda izvucem sa vakum aspiratorom onim na usisivac![]()
dva puta se budio i kenjkao...dala mu malo vodice i dudu i nastavio je sa spavanjem...ruckao je u sest idvadeset...Pregurasmo mi noc...vecerao u pola osam...mlekce u deset, pre toga kupanjac...ne znam da li je on bio ekstremno dobar ili ce i sledece vece biti ovako...ali skoro da uopste nije plakao...dva puta se budio i kenjkao...dala mu malo vodice i dudu i nastavio je sa spavanjem...ruckao je u sest idvadeset...
![]()

Plasim se da nije rano za operil i marisol beba jos nema mesec dana (tri nedelje) a neznam cime da izvucem to iz nosica za pumpice mi u apoteci kazu da je jos beba mala a lako bi bilo izvuc kad bih smjela nesto upotrebit,strah me da ne ostetim nesto posto beba nije bas mirna kad joj se ceprka oko nosica
Plasim se da nije rano za operil i marisol beba jos nema mesec dana (tri nedelje) a neznam cime da izvucem to iz nosica za pumpice mi u apoteci kazu da je jos beba mala a lako bi bilo izvuc kad bih smjela nesto upotrebit,strah me da ne ostetim nesto posto beba nije bas mirna kad joj se ceprka oko nosica

pa Andrija je supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer dečko,bravo za njega,a i za ispavanu mamu...
imala sam temperaturu i strasno me boli grlo...ali zadovoljna sam zbog njega...